Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.05.2019 20:47

Що реально можна зробити за 100 днів?

18 пунктів.

1. Завершити кадрові призначення в Адміністрації Президента України (Прес-секретар, керівник Державного управління справами, радники, Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу, Уповноважений президента України з прав дитини, Представник Президента Україні у Конституційному Суді України тощо).

2. Провести кадрові призначення в Апараті Ради національної безпеки і оборони (Секретар та заступники Секретаря).

3. Провести кадрові призначення в системі СБУ (керівництво та регіональний рівень)

4. Провести кадрові призначення в системі Міністерства оборони України, Службі зовнішньої розвідки тощо.

5. Провести через Кабінет Міністрів України призначенні голів обласних державних адміністрацій.

6. Провести аналіз рішень Кабінету Міністрів України та за необхідності призупинити відповідні рішення з одночасним зверненням до Конституційного Суду України.

7. Ініціювати внесення змін до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 року №581-р, яким передбачено проведення перепису у 2020 році у частині проведення перепису у 2019 році та розробити та внести до парламенту проект закону про внесення змін до Державного бюджету України на 2019 рік у частині виділення фінансування на проведення Всеукраїнського перепису населення у 2019 році.

8. Призначити директора Національного інституту стратегічних досліджень та доручити йому очолити робочу групу по підготовці позачергового послання до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України.

9. Здійснити першу поїздку за межами Києва у зону проведення Операції об’єднаних сил.

10. Призначити Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі

11. Провести міжнародні візити для налагодження співпраці з партнерами в країнах ЄС та США.

12. Опублікувати для проведення громадського обговорення законопроектів: «Про народовладдя», «Про внесення змін до Конституції України щодо зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів», «Про імпічмент Президента України», «Про відкликання народного депутата України», «Про внесення змін до Кримінального кодексу Україні щодо кримінальної відповідальності за незаконне збагачення», проект Виборчого кодексу, який передбачає відкриті списки на виборах до Верховної Ради України та місцевих рад тощо.

13. Розробити спільно з експертами законопроект щодо заборони колишнім високопосадовцям (зазначити відповідні категорії та посади) працювати в комерційних структурах протягом не менше, як 3 роки після звільнення з державної служби.

14. Підготувати та підписати Указ Президента України "Про невідкладні заходи з подолання бідності"

15. Підготувати та підписати Указ Президента України "Про утворення робочої групи з питань аналізу цін і тарифів у житлово-комунальній сфері" для підготовки спільно з Урядом відповідних проектів рішень.

16. Підготувати та підписати Указ Президента України "Про робочу групу з питань підготовки невідкладних проектів актів законодавства з соціально-економічних питань"

17. Розробити конкректний план дій в розрізі кожного міністерства та відомства після парламентських виборів.

18. Відновити громадянство М. Саакашвілі, скасувавши Указ Президента України №196/2017 від 26 липня 2017 року в цілому, або у частині відновлення громадянства виключно Саакашвілі (в Указі зазначено декілька осіб).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]