Про автора

Олексій Гнатенко Засновник, Старший партнер, Керівник судової практики АО "Овчаров та Партнери"
1 2 3 4 5 . . . 6

Професійна діяльність. З вересня 2019 року по теперішній час - засновник, старший партнер та керівник судової практики Адвокатського об'єднання "Овчаров та Партнери".

З кінця 2016 до середини 2019 рік - очолював практику судового представництва та був партнером Юридичної компанії "Omega Advocacy".

На початку 2014 року отримав право на здійснення адвокатської діяльності.

З 2010 по 2019 рік працював керівником юридичного відділу компанії "НаноМедТех", яка відома науковими дослідженнями у галузі фармацевтики.

Після звільнення з правоохоронних органів, з 2007 по 2010 роки працював юристом у приватних компаніях, що здійснювали свою діяльність у сфері будівництва та юридичному бізнесі.

У 2005 році, після закінчення університету та отримання вищої технічної освіти, вступив до лав органів внутрішніх справ.

Спеціалізація. Судове представництво інтересів бізнесу у спорах проти держави.

Сфери професійної діяльності - Енергетика та природні ресурси, видобувальна індустрія, інформаційні технології, фармацевтика.

Освіта. У 1999 році вступив до Національного технічного університету України "Київський Політехнічний Інститут", де вивчав автоматизацію виробництва.

З 2006 року вивчав право в Київському національному університеті внутрішніх справ та у 2010 році здобув вищу юридичну освіту.

Громадська діяльність. З квітня 2021 року - член Громадської спілки "Aspen Institute Kyiv".

З жовтня 2017 року - адвокат pro bono Громадської організації "Харківська Правозахисна Група" у програмі "Громадські помічники Феміди", яка опікується захистом прав довічно засуджених у національних судах та ЄСПЛ.

Контакти
E-mail: [email protected]