Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.08.2015 22:28

Вчимося новому всі разом

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

ХІХ Міжнародний фестиваль національних воїнських та традиційних культур “Запорозький Спас” імені Анатолія Єрмака

Громадська організація УВО " СПАС -23" активно долучається до заходів , пов ' язаних з відродженням української спадщини , традицій та звичаїв нашої держави . Все , що стосується відновлення та популяризації воїнської культури українського народу в контексті з загальною українською культурою та культур народів світу завжди є потрібним і цікавим для нас

Черговий раз УВО СПАС -23 візьме участь у ХІХ Міжнародному фестивалі національних воїнських та традиційних культур “Запорозький Спас” імені Анатолія Єрмака , який буде проходити 13-16 серпня   в Запоріжжі . Захід організовано з метою створення майданчику співпраці українського національного бойового мистецтва “Спас” з іншими єдиноборствами в світі та підвищення рівня майстерності спортсменів .

Для вдосконалення знань тренерів та наставників бійців мною буде проведений майстер - клас на тему : " Взаємодія інформації та енергії як основа самосвідомості воїна ". Головною ціллю заходу є навчити наставників концепції підготовки бійців та осмислити нову інтерпретацію формуван н я навколишньої дійсності . В основі методології закладено такі дисципліни , як психологія , соціологія , педагогіка , медицина , геронтологія , фізіологія й генетика . Саме вони саприяють формуванню фокусної динаміки свідомості , наростання швидкості духовних змін .

Практичні навики козаків - характерників пов ' язані з сучасною наукою і освітою , культурою та бізнесом , управлінням і політикою , духовним зростанням , становлять невід ' ємну частину еволюційного процесу та зміну традиційних форм підготовки воїнів . На сьогодні нове покоління   головним засобом сприйняття та формування навколишньої дійсності вважає інтуїцію - здатність відчувати вже наявні логічні ланцюжки пов ' язаної інформації та моментально знаходити рішення будь - якої ситуації . Але для того , щоб навчити майбут н ього воїна активно застосовувати у житті цей механізми , необхідно володіти логікою і аналізом спонтанних дій та рішень , які здійснюються під імпульсом інтуїції .

Свідоцтво про раптові здогади , так би мовити інту ї цію , найчастіше приписували козакам - характерникам . Хоча світова практика показала й інші сторони , де інтуіцію часто застосовують видатні вчені - Ньютон , Менделєєв , Ейнштейн Прізвища цих дослідників природним чином асоціюються з інтуїцією , а вже потім зі струнким логічним поясненням . Єдиним способом осягнення елементарних законів , які були відкриті науковцями є інтуїція , котра допомагає побачити порядок , що ховається за зовнішніми проявом різних процесів .

Саме з   метою навчання тренерів , які , більш вірогідно , вчилися за старою методикою , й буде проведений майстер - клас . Головним завданям сучасних наставників з використанням нової методики є її розуміння й аналіз . Для цього вчитель має поставити перед собою педагог i чно ч i тку мету : за допомогою інтуїції якомога швидше виокремити воїнів і людей , які не мають бійцівського духу . Розвиток лог i чного мислення неодм i нна умова св i домого набуття знань воїнами , формування їхнього п i знавального i нтересу до змагань та сутичок . Для виховання i нтересу надзвичайно важливо , щоб запропонована м е тодика використовувалася ус i ма вчите л ями , що допоможе краще адаптуватися до її застосування у житті

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]