Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.04.2022 20:39

Нація манкуртів

Генеральний директор видавництва "Ранок"

Після Бучі, Маріуполя, Чернігова, Харкова неможливо говорити, що тільки Путін і пропагандистська машина у всьому винні.

На «визволення» Києва були кинуті найкращі військові частини рашистів.

Буча наочно довела, що еліта російської  армії - це  мародери, насильники, вбивці дітей. Після Бучі, Маріуполя, Чернігова, Харкова неможливо говорити, що тільки Путін і пропагандистська машина у всьому винні.

Невже пропаганда примушувала зв’язувати руки цивільним  і вбивати їх? Невже пілоти рашистських літаків не бачили, що бомблять житлові будинки?  Чи не зі своїми матерям і дружинам солдати регулярної армії обговорювали пограбування будинків українців?

Чи не ректори російських вишів разом з культурними діячами та науковцями підписували листа на  підтримку збройного нападу на незалежну країну і «братській народ»? Можливо Скабєєва із Лавровим ґвалтували  матір на очах шестирічної дитини?

Росія породила націю манкуртів. Орда харцизяк, грабіжників та нелюдей, які прийшли вбивати, спалювати, руйнувати.

У Бучі рашисти показали своє справжнє обличчя.  Обличчя  майже всієї нації.

Обличчя церкви і системи освіти. Обличчя тих, хто за гаслами  «ніколи знову»  радісно підпирають  владу Путіна. Обличчя тих,  хто підтримує геноцид  українського народу та масові вбивства. Обличчя тих, хто вірить нібито у фейкове бомбардування драмтеатру у Маріуполі та постановочні фото тортур українців у чернігівських селах. І таких більшість серед росіян.

До сьомого коліна має бути проклята російська нація. За звірячі катування, зґвалтування та вбивства українців соромно навіть називатися росіянином.

 

Рускій солдате, біжіть з України.

Буча - це назавжди.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]