Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.10.2014 00:22

Чи покарають фальсифікаторів виборів 2012 року?

Багатьом пам'ятні події виборів народних депутатів 2012 року, коли вперше в історії України виявилося неможливим встановити результати волевиявлення в окремих мажоритарних округах. Але чому Президент П. Порошенко не бажає встановити винних у цих злочинах?

Неможливість встановити результати виборів - смертельний діагноз влади. Систематичний зрив виборчого процесу, у тому числі з використанням неправосудних рішень судів і фальсифікованих протоколів виборчих комісій, на мою думку, один з найтяжчих злочинів проти демократії та державності.

Покарати всіх винних у злочинних фальсифікація на округах, де вибори депутатів 2012 року було визнано такими, що не відбулися - прямий обов'язок державної влади й особисто Президента України. Адже гучні справи проти фальсифікаторів і корумпованих судово-поправних органів у Київській, Миколаївській, Черкаській і т.д. областях України, ствердить державну владу й слугуватиме надійним щепленням від повторення подібних ексцесів.

Чому Президент не проявляє політичну волю? Адже в цих злочинах, на відміну від розслідування подій на Майдані, всі дії злочинців задокументовані й встановити винних не представляє особливої складності...

Допоки в Україні невідворотність покарання в очевидних, резонансних злочинах підмінятиметься гарним словом, наприклад "люстраціями", як на мене, Український народ точно не заживе по новому.  
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]