Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.03.2015 12:22

Чи буде розблоковано Робітничу партію Мінюстом?

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Прикро що саме упередженість Укрдержреєстру, яка супроводжується кожного разу все новими і новими безпідставними вимогами, які є нескінченними та непрофесійними, не стали предметом розгляду працівників Міністерства юстиції.

Звернувшись до Генеральної прокуратури України 28 січня 2015 рорку, №4 (вхідний номер 18 від 28.01.2015р.) з приводу довгострокового блокування діяльності нашої партії з боку Державної реєстраційної служби України, коли упередженість в розгляді наших документів в прийнятті до відома змін в керівництві партії у зв’язку з тим, що колишній голова партії помер, безпідставні неодноразо ві перевірки в регіонах ось уже понад рік блокує діяльність партійних осередків.

Прикро що саме упередженість Укрдержреєстру, яка супроводжується кожного разу все новими і новими безпідставними вимогами, які є нескінченними та непрофесійними, не стали предметом розгляду працівників Міністерства юстиції. Відповідь від Мінюсту від 23.02.2015 року, № 6469-0-26-15/6 є такою, що не відповідає на зазначені питання.

Прикрившись наявністю від Укрдержреєстра касаційної скарги до ВАСУ, яка неправомірно подана працівником цієї установи на об’єктивні, неупереджені, вказані в заяві, рішення адміністравних судів 1-ї та 2-ї інстанції, Міністерстом юстиції не було дано належної оцінки упередженим і непрофесійним діям працівників Укрдержреєстра, які забюрократизували дії партії, прикриваючись формалізмом і беззаконням.

Вважаємо, що розгляд нашої заяви було проведено поверхово, без повного дослідження усіх наявних фактів, тому просимо повторно роглянути це питання за нашою участю і врешті-решт поставити остаточну крапку в нашій справі, а не накручувати все нові і нові «факти», аби цього не робити.
Просимо вжити дії, аби дати можливість партії діяти в законний спосіб, не блокувати за будь-яких обставин прийняття документів Позачегового з’їзду партії від 28.06.2014 року до відома, тим самим розблокувавши діяльність партії.

Розхраховуємо на об’єктивність і неупередженість ГПУ та Мінюсту.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]