Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.07.2019 15:04

В чому сила ЗЕ?

Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"

Сила ЗЕкоманди в тому, що в них немає бар'єрів в головах.

Сила команди ЗЕ в тому, що в них немає бар'єрів в головах. Важливий лише результат. Побачили, що рейтинг просідає - Президент відправляється в тур. І не важливо, що він не має бути членом партії. Всі прекрасно розуміють, що він є фронтменом цього політичного ансамблю.

І в боротьбі за рейтинг зупинок немає. Потрібні гроші для партії? - Ахметов отримує своїх губернаторів. Треба щоб друзі не ображались? - Гаразд, у львові призначимо друга родини Богдана.

Треба мочканути опонента на проблемному окрузі? - Президент і до цього опуститься. Перфоманс під назвою "Звоню Баканову, хай займеться чортом", до ваших послуг. Треба позагравати з одеситами? Не питання. Знімаємо губера, а Ахметову потім пояснемо вчому справа, або замінемо по його ж квоті.

Не хочете відміняти закон про люстрацію? - Так ось Вам законопроект, що підводить під люстрацію політиків, що зараз за люстрацію. Данилюк починає розповідати про прем'єрські амбіції - люструвати. І це все блискавично. Нав'язуючи опонентам свій ЗЕлений порядок денний.
"Ми за все добре, проти фігні. Баста". "Хто проти нас, той за олігархів".

Постійна присутність в інформаційному просторі, шаурма, трусєля, гра на роялє дупою якщо потрібно - все для перемоги. І в цьому велика їх перевага над усіма. Політики старої формації не можуть йому протистояти, а нової - ще немає. Тож їх перемога на цих виборах невідворотня... На жаль.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]