Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.08.2013 21:12

Підвищення кваліфікації адвокатів. Апетит приходить...

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Отримав черговий номер журналу "Адвокат" (#7 (154) 2013) з моїм фото на обкладинці і моїм же текстом на стор. 3. Але насолодитися марнославством у повній мірі не вийшло. Бо на сторінці 29 виявив статтю аспіранта Академії адвокатури України М.С.Косе

Отримав черговий номер журналу "Адвокат" (#7 (154) 2013) з моїм фото на обкладинці і моїм же текстом на стор. 3.  


Але насолодитися марнославством у повній мірі не вийшло. 


Бо на сторінці 29 виявив статтю аспіранта Академії адвокатури України М.С.Косенка "Нормативно-правове регулювання організації підвищення кваліфікації адвокатами".


Виявляється, колеги, мало нас реформували. 


Шановний аспірант пропонує низку цікавих покращень і вдосконалень.


Необхідно запровадити обов'язкове проходження курсу підвищення кваліфікації у спеціалізованому закладі із подальшим складенням відповідного іспиту.


"Серцем системи" підвищення кваліфікації адвокатів цілком може стати (вгадали?) Академія адвокатури України. Бо в Україні нині немає інших наукових та дослідний ким установ, які могли б забезпечити...


Шановний аспірант пропонує розширити компетенцію КДКА стосовно можливості застосування до адвоката примусового проходження відповідного курсу підвищення кваліфікації з подальшим складенням кваліфікаційного іспиту. 


А повторне порушення адвокатом вказаного обов'язку повинно стати підставою для зупинено КДКА його свідоцтва на відповідний строк із обов'язковим направленням на підвищення кваліфікації.


Отак, колеги. Отримали реформу, готуймося до її подальшого розвитку.


І все виглядає так, що бажаючих нас вчити і перевіряти рівень нашої майстерності дещо більше, ніж готових захищати професійні права і гарантії адвокатури.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]