Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.06.2013 14:37

Можливість ухилятися...

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Читаю звіт газети "Закон і Бізнес" про суперечки на робочій нараді керівників органів адвокатського самоврядування.

Читаю звіт газети "Закон і Бізнес" про суперечки на робочій нараді керівників органів адвокатського самоврядування.

Про що сперечалися 150 адвокатів на розширеній нараді?
№24 (1114) 15.06—21.06.2013

Які "формулювання"! Виявляється, звільнення від стажування помічників адвоката - не цілком логічна норма закону (такий помічник рік чи більше працював у адвоката, в бюро чи в об'єднанні), а "законодавча лазівка".

Багато учасників наради були стурбовані тим, що претенденти спробують уникнути платного навчання, скориставшись законодавчою лазівкою.

Стурбовані! А тому "...на думку І.Рафальської, не виключено, що хтось просто оформить запис у трудовій книжці, а отже, повинні бути вироблені критерії оцінки, і саме рада адвокатів регіону має ухвалювати рішення, потрібно помічникові проходити стажування чи ні."

Хай мене пробачать колеги, однак з усього видно, що турбуються вони не стільки  про якість підготовки майбутніх адвокатів, скільки про обсяг надходжень сумнозвісної плати за стажування.

І настільки турбуються, що навіть про закон готові забути. Це ж треба: "рада адвокатів регіону має ухвалювати рішення, потрібно помічникові проходити стажування чи ні."

Отак! І хай закон зачекає.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]