Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.03.2015 16:54

Що робити в агробізнесі?

Підприємець

Хоч безпосередньо не працюю в агробізнесі, але досить часто спілкуюсь з аграріями, оскільки постачаю запчастини с Туреччини для їх техніки..

За сотні телефонних розмов та переговорів, відколи спілкуюсь з аграріями, побачив дуже суттєві проблеми агробізнесу. За словами фермерів, ще техніка не була в полі, а вони вже стикаються з проблемами. Найбільша проблема, це відсутність кредитів. Банки відмовляються надавати аграріям кредити, під низькі відсотки. Другою проблемою є велика вартість паливно-мастильних матеріалів, ціни на які зросли у зв'язку з ростом долара. Третьою проблемою є небажання фермерів економити. Часто в агробізнесі працюють люди старої формації, які не бажають ризикувати.Коли їм пропонуєш запчастини за цінами нижчими ніж на ринку на 20-30%.
Щоб вирішити всі ці проблеми потрібно оминати банківську систему, закупляти паливо великими оптовими поставками, і не боятись низьких цін на запчастини.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]