Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.06.2022 19:08

Яких іммігрантів потребує Україна

Економіст, експерт-аналітик

Демографія, імміграційна політика

Україна, враховуючи демографічну ситуацію, неминуче потребуватиме імміграції іноземців. У тому числі, можливо, з території Російської імперії. Особливо ми зацікавлені у молодих людей, які мають якісну освіту, професійні вміння та творчі здібності. Хоча і в цьому випадку є величезна проблема, що у переважній частині росіян сидить, отримана з вихованням, ментальна звичка приниження перед владою та агресія по відношенню до тих, хто в соціальній ієрархії находиться на одному рівні з ними чи нижче них. І цю психологію вони передають дітям. Щось може мінятися лише у другому чи навіть третьому поколінні вихідців з теренів Російської імперії.

Коли ж йдеться про тих чи інших російських олігархів, які хочуть, отримавши українське громадянство, уникнути західних санкції, то вони, взагалі, нам нічого, окрім корупції, дати не зможуть. І, без сумніву, займатимуться саме цим, бо нічого іншого, насправді, вони робити не вміють. А цього “добра” у нас у самих вистачає.

Але при всьому цьому всі іммігранти та претенденти на українське громадянство повинні довести, що вони справді хочуть розбудови державності України та знищення Російської імперії, бо лише це убезпечить наступні покоління українців від загарбницьких війн з того боку. При цьому, щонайменше протягом 10 років після отримання громадянства, вони не повинні обиратись до парламенту та займати керівні посади у державних органах влади та органах місцевого самоврядування.

Якщо ж вони, як, наприклад, Невзоров, хочуть просто усунення “поганого” Путіна і заміну його на “гарного” умовного Навального, то надання їм українського громадянства лише ослаблюватиме Україну. Бо вони намагатимуться будувати в Україні “правильну” Російську імперію та подальше об'єднання з “братськими” російським та білоруським народом.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]