Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.05.2022 23:28

Арка Свободи та Меморіал загиблим загарбницької війни Російської імперії проти України

Економіст, експерт-аналітик

Меморіал загиблим загарбницької війни Російської імперії проти України

Сьогодні був поруч з “Аркою Свободи українського народу” (колишня “Арка дружби народів”, яку ще з радянських часів в народі називали “Ярмо”).

Взагалі я би назвав її просто “Аркою Свободи”.

Але зараз не про назву. Мені здається, що саме там варто розмістити Меморіал загиблим загарбницької війни Російської імперії проти України, яка розпочалась ще з убивств під час Революції гідності. Впевнений, і про це неодноразово писав, що до них тоді були причетні російські спецслужби, які діяли у межах спецоперації Три Д (“Дестабілізація”, “Делегітимізація”, “Дезінтеграція”), спрямовану на ліквідацію української державності.

По напівколу ярусами можуть бути розміщені площини (там, де зараз лавки для сидіння), на яких відображені прізвища (з ім'ям, датами і місцями народження та загибелі) всіх загиблих у цій війні, починаючи з початку 2014 року.

Крім того лазерами у просторі над Аркою у цілодобовому режимі мають проектуватись фотографії з прізвищами всіх загиблих українських громадян та громадян інших держав, які брали участь у захисті української державності під час цієї війни, починаючи з початку 2014 року.

Розміщення цього Меморіалу саме в цьому місці, на кручах над Дніпром, було би дуже символічним, у тому числі у контексті багатосотрічного блюзнірства так званої “дружби народів” Російської імперії.

Державні візити керівників інших держав повинні обов'язково передбачати відвідування цього Меморіалу. Весь світ маємо пам'ятати, що саме український народ протягом 20-21 століть заплатив найбільшу ціну від збройних агресій та злочинів Російської імперії.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]