Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.10.2021 22:15

Енергетична криза в Європі: наслідок корупції та недалекоглядності європейських політиків

Економіст, експерт-аналітик

Енергетична криза

На доповнення до мого відеоблогу, який стосується енергетичної кризи в Європі, і який раджу знайти час та подивитись, можна ознайомитись з оприлюдненою сьогодні інформацією про заповнення газових сховищ в Європі. Там дається інформація в розрізі країн та газосховищ. Так, в Німеччині є газосховище UGS Rehden (друге за потужністю  19% від загальної потужності газосховищ Німеччини). Контролюється Газпромом. Станом на 1 жовтня, воно заповнене лише на 7,34%.

У Нідерландах є газосховище UGS Bergermeer, яке також контролюється Газпромом. Це теж друге за потужністю газосховище Нідерландах. Взагалі забезпечує майже 33,5% від загальної потужності газосховищ цієї країни. Воно, станом на 1 жовтня, заповнене лише на 26,9%.

Тобто, дві провідні європейські країни, внаслідок корупції та недалекоглядності політиків, віддали під контроль Газпрому, читай: "кримінально-гебешному фашистському режиму Російської імперії", власну енергетичну безпеку. І зараз вона відкрито їх шантажує.

Цього достатньо, щоби розуміти головну причину енергетичної кризи в Європі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]