Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.09.2022 06:31

Українські девелопери ринку нерухомості, рік 2022. Частина 5/5

Генеральний директор девелоперської компанії GREENOL

П’ята частина матеріалу про український ринок девелопменту нерухомості.

Завершальна п’ята частина матеріалу про український ринок девелопменту нерухомості станом на осінь 2022 року.

V. НОВІТНІ ДЕВЕЛОПЕРИ.

Цей тип девелоперів зайняв своє місце під сонцем на ринку нерухомості як самостійний тип девелоперів вийшовши у самостійне плавання із перших чотирьох типів (про попередні чотири типи девелоперів читайте у попередніх матеріалах). У будь-якому бізнесі є звичайним ділом, коли учні перевершують своїх вчителів, а їхні амбіції помножені на сміливість, штовхають їх у самостійне плавання.

Основною особливістю девелоперів типу №5 є їхній талант до девелопменту та прагматичний підхід до невеликих проектів. Саме новітні девелопери, опираючись на свій практичний досвід та відчуття споживчого ринку, здатні творити невеликі та унікальні проекти. Там де девелопери типу №1 не вбачають перспектив, а девелопери типу №2 вбачають проблематику для розвитку проекту, новітні девелопери можуть розгледіти перспективу та знають методи подолання перешкод, які лише їм проглядаються заздалегідь.

Новітні девелопери на сьогоднішній день є уособленням універсалізму. Вони розуміються на оптимальних проектах та володіють базою знань для ефективного розвитку проектів. У портфелі таких девелоперів ви не побачите проектів масштабів «мурашник», тобто місто в місті розмірами з місто. Дотичність до скандальних проектів через невідповідність будівництва нормам мінімальна серед всіх випадків на ринку.

Девелопери типу №5 цінують фахових спеціалістів та створюють їм умови для комфортної роботи та розвитку. Керівники та ТОП менеджмент сповідують демократичний стиль керівництва та прогресивні системи заохочення та мотивації. Через те, що власники компаній девелоперів типу №5 ще вчора самі були найманими працівниками у інших девелоперських компаніях, вони чудово розуміються на внутрішніх бізнес процесах, та ненавидять внутрішню бюрократію, тому всі рішення приймаються швидко, без надмірних зусиль. Ця особливість створює добрий мікроклімат всередині колективів та надає можливість для творчого підходу при вирішенні нетривіальних задач.

При створенні нових компаній, головна особа сповідує принцип «а тепер, ми з  самого початку створимо компанію з системою так як треба». І потрібно визнати, саме так і розпочинається історія новітніх девелоперів.

Ви не почуєте про гучні проекти девелоперів типу №5 які мають змінити світ, але всі ті, хто оселився у їхніх об’єктах відчувають комфорт, свободу та простір життя.

Очікування.

У післявоєнний період девелопери типу №5 з притаманним лише їм ентузіазмом, візьмуться за свою звичну й улюблену справу та внесуть свій вклад у становлення та стабілізацію українського ринку нерухомості. Придивіться більш прискіпливо до сучасних та привабливих проектів, які витрачають кошти не на рекламу, а на створення комфортного простору для майбутніх мешканців своїх проектів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]