Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.07.2016 13:46

З нами правда

Депутат Київської міської ради VII та VIII скликань. Політичний консультант

Кожного дня я зустрічаюсь з інвесторами, які в наслідок багатьох причин не можуть отримати свої законні квартири. Зазвичай на таких зустрічах громадяни не тільки розказують про свої проблеми в отриманні житла, також частина цих історій складається з розпов

Кожного дня я зустрічаюсь з інвесторами, які в наслідок багатьох причин не можуть отримати свої законні квартири. Зазвичай на таких зустрічах громадяни не тільки розказують про свої проблеми в отриманні житла, також частина цих історій складається з розповідей про втрачені надії про прекрасне майбутнє.

«Ми з дружиною вклали свої гроші в майже готовий будинок. Нам показували проект майбутнього об ’ єкту, розказували про інфраструктуру та переваги. Ціна була не сама низька на ринку, це ще більше вселяло надію на добросовісність забудовника. Нам показували нашу майбутню квартиру, ми з дружиною вже бачили де ми будемо снідати, де будуть гратися наші діти. Та не так сталося, як гадалося. Нашому сину вже 12 років, а квартири своєї ми так і не побачили.»

Після таких історій я знаю, що ми займаємось правим ділом. На нашому шляху трапляється багато перешкод, але ми робимо все можливе, щоб українці отримали свої квадратні метри, а аферисти отримали те, на що вони заслуговують по закону. Більш як 200 проблемних забудов тільки в Києві, тисячі інвесторів, які залишились сам на сам зі своєю проблемою чекають на допомогу. Ці факти свідчать про те, що законодавство треба удосконалювати, держава має стати на бік інвесторів, та захистити їх гроші, захистити їх майбутнє. Держава вже звернула увагу на проблему тисяч людей, та ще не розробила чіткого механізму контролю за ходом будівництва. Забудовникам призначають покарання, їх затримують, вони виходять під заставу, тікають та не повертаються. А інвестори, які вклали гроші у своє майбутнє так і залишаються без уваги та без надій повернути своє власне житло. Подібна ситуація абсолютно не збігається з моїми поглядами на розвиток столиці європейської держави.

Асоціація інвесторів житла почала свою діяльність з 2016 року, та вже активно співпрацює з більшістю проблемних забудов у Києві. Звертаючись до нашої організації, інвестори отримують необхідні консультації в питаннях, які можуть вирішити їх проблеми з житлом. Для багатьох вкладників Асоціація стала кращим другом та помічником, адже маючи заслужений авторитет, необхідні важелі впливу та стратегічний підхід до вирішення проблем – ми допомагаємо всім постраждалим інвесторам, використовуючи індивідуальний підхід. Маючи повну картину ситуації та конкретний план дій, можу точно сказати, що наша організація вже в найближчому майбутньому зможе об ’ єднати всіх постраждалих інвесторів та разом вирішити проблему довгобудів у всій країні.

На сьогоднішній день немає жодної подібної організації, яка так само, як Асоціація інвесторів житла займалася б комплексним захистом прав інвесторів. Але я бачу позитивну динаміку, бачу, як інші громадські об ’ єднання формуються заради подібної мети. Це і не дивно, бо тисячі людей стали жертвами аферистів, та втратили будь-яку можливість побудувати прекрасне майбутнє у власному домі.  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]