Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.01.2015 06:29

Усі знову в шоколадному лайні…

В адміністрації президента України активно дописують нові глави до повісті Миколи Гоголя "Нотатки божевільного"...

Цими днями я опублікував пост, озаглавлений «Ось це так боротьба з корупцією». А починався він щирим моїм здивуванням, викликаним призначенням указом глави держави якогось 24-літнього пана Дмитра Вовка, який до цього трудився представником порошенківської корпорації «РОШЕН» у Москві, в.о. глави Національної комісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Тієї вельми поважної державної організації, яка відповідає за вмотивовані ціни на енергоносії, житлово-комунальні послуги, себто, найбільш важливий для населення регулятивний орган. З огляду на ніжний вік висуванця, і те, що він виходець з цього гнилого шоколадного племені, яке на повну потужність розвиває своє виробництво в РФ, працює на збагачення державного бюджету нашого запеклого ворога, який щодня вбиває наших людей, можна було навіть припустити, що це призначення здійснив якимсь чином… син глави держави. Знаєте, так собі повипєндрувався молодий політичний діяч, показав свою силу з-за батькових пліч. Бо ж хіба можна було допустити, що на подібне здатний начебто серйозний чоловік Петро Порошенко. Адже це нонсенс, коли на таку посаду призначають людину не члена НКРЕКПу, особу без будь-яких навиків роботи в енергетичній сфері, якогось лівого фахівця і взагалі без будь-якого стажу роботи сособу (він складає менше двох років), який не був на державній службі жодного дня. Крім того, добре відомо, що згідно з пропозиціями міжнародного Енергетичного співтовариства, голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, повинні обиратися на основі публічного конкурсу.

Після публікації, моя електронна адреса виявилася буквально засипана підкидними листами, в яких мене обзивала всяко, в тому числі й на Фейсбук, за мовбито нерозуміння мудрої кадрової політики глави держави. Мовляв, як можна не підтримувати омолодження кадрів, призначення на відповідальні пости блискучих фахівців, чудових сучасних менеджерів. Найбільше посилань було за дивним підписом «Багатий». Пропонувалося навіть зняти мою публікацію.

Я читав, червонів, мені, звичайно, було соромно…

Маю також особливі слова подяки скласти письменниці Наталії Поклад, яка несподівано для мене, в соціальній мережі виступила з подібним тролем у віртуальний двобій, підкреслюючи, що рашинізація кадрової політики глави держави викликає в народі глибокий осуд і повне нерозуміння, коли на відповідальні пости призначаються зовсім випадкові люди, з числа шоколадно-кондитерського оточення. Створюється якась пересолоджена каста запопадливих прислужників…

І ось увечері 16 січня ц.р. на сайті корпорації «РОШЕН» з’явилося шокуюче повідомлення. Начебто, призначений указом президента України Двитро Вовк насправді… лоботряс, бездар і ледар. Він справді, пишеться на Інтернет ресурсі підприємства, працював у компанії на посаді національного менеджера з розвитку продажів у торговельних точках Росії, проте через два роки роботи - у листопаді 2014 - його звільнили через "незадовільні результати діяльності" та відсутність високої кваліфікації на посаді. Тому «РОШЕН» вважає нераціональним його призначення на посаду голови НКРЕКПу.

Можна було б подумати, що це якийсь фейк, вкинутий на сайт шоколадників комп’ютерними розбійниками. Але зверніть увагу. Цю ж інформацію розповсюдило інформаційне агентство ВВС. А ВВС, відомо, є зразком достовірності в оприлюднені новин у світі, позаяк свою інформацію перевіряє, як мінімум, із трьох джерел. Отож будь-які сумніви у достовірності скандальної новини відпадають,  Про це читайте тут.

Відтак, у шоколадному лайні опинилися всі – глава держави, його адміністрація, яка готує кадрові рішення та й цей убогий «РОШЕН», який поставляє президенту таких бездарних фахівців на командні висоти. Це навіть щось гірше за Єнакієво і Макіївку вкупі взяті, котрі до недавнього були базовим кузнями кадрів для столиці. Це вже дійсно гоголівське дно з повісті «Нотатки божевільного», на які я посилався у тому попередньому посту. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]