Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.04.2013 12:55

Чернігівську лікарню в центрі міста хочуть знести

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер у центрі міста Чернігів за адресою: вул. Щорса 3-А навмисно доводять до руйнування, щоб потім забудувати його територію.

Обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер у центрі міста Чернігів за адресою: вул. Щорса 3-А навмисно доводять до руйнування, щоб потім забудувати його територію. Лікарню декілька років намагаються розформувати, не обіцяючи надати іншого приміщення. Про це мені повідомила Вільна профспілка медичних працівників України. Особливість згаданого лікувального закладу в тому, що він на 110% виконує план ліжкоднів та є найкращим профільним медичним закладом за показниками виявлення та лікування хвороб серед всіх лікувальних установ по Україні. Місцеві влади знищують муніципальні та державні заклади для того, щоб на їх місці вести комерційну забудову. Як правило, це заклади медицини, освіти і культури, а не приміщення управлінь і департаментів. На жаль, інтереси бізнесу для місцевої влади виявляються вищими за інтереси власної громади. В даному випадку унікальна лікарня потрапила під роздачу лише тому, що вона знаходиться на ласому місці для забудовників – в центрі міста, де комерційники радо втулили б якийсь черговий ТРЦ. Я звернувся до Чернігівської міської ради, до Чернігівської обладміністрації та до Міністерства охорони здоров’я України з проханням вжити належних заходів для того, щоб унеможливити знищення згаданого медичного закладу та привести медичну установу до належного стану.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]