Про автора

Наталія Лозійчук Бізнес тренер

Професійна діяльність. Засновник та керівник першої в Україні Школи ораторської та переговорної майстерності «СПІКЕР». Експерт мовної комунікації. Бізнес-тренер, консультант з риторики та ефективного ділового спілкування. Співзасновник та головний редактор навчального журналу «Я-Перший».

З 1994 року працюю у бізнесі: керівник служби підготовки персоналу енергокомпанії, корпоративний тренер, директор персоналу, аналітик інвестиційного фонду.

З 2001 і до теперішнього часу – директор тренінг-центру «СПІКЕР», бізнес-тренер.

З 2007 року – співзасновник та головний редактор навчального журналу «Я-Перший». Член Ради експертів тренінгових та консалтингових компаній України BOTEXPERT.ua. Тренінги та консалтинг для понад 24 тис. осіб, у тому числі власників, керівників підприємств, менеджерів, політиків, юристів, журналістів та ін.

Освіта. У минулому випускниця Київського Державного Університету ім.Т.Г. Шевченка. Аспірант, молодший науковий співробітник Інституту кібернетики ім. В.М.Глушкова. Кандидат технічних наук.

Нагороди. Медаль Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна» «За трудову доблесть» (2010), Диплом «За значний внесок у розвиток України та високу журналістську майстерність» (2009).

Контакти
E-mail: [email protected]