Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.04.2015 10:28

Як працює Укрпошта на Житомирщині

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Продовжуючи серію робочих поїздок Україною, днями я побував на Житомирщині.

Продовжуючи серію робочих поїздок Україною, днями я побував на Житомирщині.

Хочу відзначити, що колектив Укрпошти цього регіону працює на належному рівні. Під час поїздки я відвідав виробничі підрозділи Житомирської дирекції,  такі як:

- Цех перевезення пошти (тут нещодавно встановлені нові піролізні котли, що забезпечують ефективну роботу котельні та значну економію коштів на оплату енергоносіїв);

- Цех оброблення пошти, відділення поштового зв’язку Житомир-1 та Дільницю кур’єрської доставки.

 Під час свого візиту, зустрівся з колективом Житомирської дирекції, розповів про стратегічні плани підприємства на найближчий період. Крім того,  підбили  підсумки щорічного обласного конкурсу на звання «Краще відділення року» та «Кращий листоноша року».

Хочу зазначити, що сьогодні пріоритетом у роботі підприємства є підвищення якості обслуговування клієнтів Укрпошти та покращення умов праці для поштовиків.  

Укрпошта має підтримувати репутацію надійного поштового оператора, котрий завжди крокує в ногу з часом. Для нас важливий не лише власний імідж, а й забезпечення гідних умов праці для наших працівників. Цю провідну лінію підтримують і регіональні філії, з-поміж яких і Житомирська дирекція.

 Для забезпечення активної роботи з регіональними філіями, цього місяця я запланував низку робочих поїздок по регіонах України. Я маю на меті відвідати усі дирекції Укрпошти, аби вдосконалити їхню діяльність, організувати виконання антикризових заходів, впровадити новітні технології і послуги та вдосконалити стратегію розвитку підприємства. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]