Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.10.2009 12:17

Свідки таки мають право на адвоката. І всі інші теж.

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Конституційний Суд України офіційно оприлюднив Рішення у справі за конституційним зверненням громадянина Голованя Ігоря Володимировича щодо офіційного тлумачення положень статті 59 Конституції України (справа про право на правову допомогу). Конституційний

Конституційний Суд України офіційно оприлюднив Рішення у справі за конституційним зверненням громадянина Голованя Ігоря Володимировича щодо офіційного тлумачення положень статті 59 Конституції України (справа про право на правову допомогу). Конституційний Суд України підтвердив конституційне право свідків під час допиту користуватися правовою допомогою адвоката. КСУ також підтвердив право всіх без винятку громадян користуватися правовою допомогою у всіх випадках за їх бажанням. Отже – перемога. Докладно рішення проаналізуємо після опублікування. А зараз хотів би подякувати адвокату нашої фірми Олександру Никифорову, який і зробив всю роботу.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]