Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.02.2016 21:08

Яценюк, загострює політичну кризу

Заступник голови Всеукраїнської аграрної ради. Експерт із питань аграрної політики

Зважаючи, що в нашій країні важливі економічні рішення приймаються виходячи з політичних міркувань заяву Яценюка, щодо продажу 1 млн. га державних земель доцільно розглядати, не з точки зору економічного збагачення, а як політичний хід.

Зважаючи, що в нашій країні важливі економічні рішення приймаються виходячи з політичних міркувань заяву Яценюка, щодо продажу 1 млн. га державних земель доцільно розглядати, не з точки зору економічного збагачення, а як політичний хід. Можна по різному ставитись до прем'єра і його політики, але меседжі , що лунають з вуст Арсенія Петровича це заздалегідь сплановані тексти з аналізом, до чого вони призведуть.

Під час звіту Кабміну 16 лютого, Арсеній нічого подібного не озвучував, існувала певна домовленість і бачення, що коаліція втримається і Уряд спокійно допрацює до осені. Та як показують обставини внаслідок таких рішень летять рейтинги не тільки прем'єра, а й президента. Виходячи з громадської думки і колосального тиску якого зазнав гарант з боку ЗМІ, йому якимось чином потрібно було виходити з ситуації.

На сцену виходить Луценко із коментарями, що технократам залишилось не довго, і вже після "березневих канікул" Парламенту, може бути сформований новий Уряд. Відповідно буде сформовано новий формат коаліції в який знову ж таки зможуть  увійти БЮТ,Самопоміч,Радикальна партія і Солідарність з певною підтримкою інших політичних груп. Але це лише тимчасовий варіант, так як більшості все рівноне вистачатиме голосів.

Аби ще більше загострити політичну кризу Арсеній Петрович на черговій десятихвилинці поміж іншим заявляє, а чому б нам не продати землю. При цьому він розуміє,що це викличе шквал негативу. Від президента знову із ще більшою силою вимагатимуть відправити Яценюка у відставку.  Своїми діями, Арсеній на пряму входить «в клінч» з президентом змушуючи іншого все серйозніше задуматись над перевиборами, які для Порошенка сьогодні дійсно не на часі. Рейтинги ж Народного фронту в межах соціологічної похибки. І це розв язує Яценюку руки, щоб іти на конфронтацію з президентом та показати свою вагу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]