Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.02.2016 10:38

Третя хвиля!!!

Заступник голови Всеукраїнської аграрної ради. Експерт із питань аграрної політики

Ми переходимо у третю дуже серйозну стадію протистояння діючої влади і українського народу. Перша хвиля була у кінці грудня, коли мав відбутись звіт Уряду і по його невтішних результатах Верховна Рада мала відправити його у відставку. Друга хвиля була на

  Ми  переходимо у третю дуже серйозну стадію протистояння діючої влади і українського народу. Перша хвиля була наприкінці грудня, коли мав відбутись звіт Уряду і по його невтішних результатах Верховна Рада мала відправити його у відставку.
  Друга хвиля була наприкінці січня, коли ряд міністрів подали у відставку і Парламент мав негайно зібратись та прийняти по них рішення, та в цілому й по Кабміну. Це ті дві хвилі, що могли гарантувати спокійну зміну влади з наданням кредиту народної довіри новим представникам виконавчої гілки влади.
  Третя хвиля, очікується у березні. Якщо Президент і Парламент не зроблять своєї роботи, її в черговий раз робитимуть українці. Невже влада нічого так і не зрозуміла і там ніхто не аналізує ситуацію???
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]