Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.11.2020 14:53

Україні потрібен Конституційний Суд – незалежний від президента та олігархів!

Експерт з питань соціальної політики

Щодо фейкової конституційної кризи...

Відновити всю систему електронного декларування, посилити кримінальне покарання за незаконне збагачення і вивести Конституційний суд з-під впливу уряду, президента та олігархів. Такими мають бути державницькі дії парламенту.

Насправді, роздратування влади викликало те, що вперше за часи незалежності України Конституційний Суд не став кишеньковим інструментом чергового президента країни. Але саме так і має бути!

Судді можуть бути різні, але неприпустимо принижувати, дискредитувати та нищити інституцію Конституційного Суду, таким чином принижуючи державу. За жодних обставин не можна   підтримувати  законопроєкт Зеленського. Бо він не лише порушує Конституцію і має на меті поставити Суд під контроль зовнішніх фінансових груп, і щоб була розпродана українська земля, стратегічна власність України, наукові установи… Цього не дозволити не можна!
Можливо народні депутати як тимчасовий компроміс підтримають «консолідований» законопроєкт, запропонований Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.
Потрібно зупинити цькування Конституційного Суду і відновити реальний розподіл влад, для цього треба єднатися усім фракціям.
А тим, хто виступає сьогодні ззовні України за знос КСУ, слід порадити - спробувати у своїх країнах порозганяти конституційні і верховні суди, а Україну залишити в спокої!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]