Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.10.2022 14:26

РФ використовує зброю сповільненого масового ураження

Політконсультант. Президент Розвиткової Агенції Досліджень та Аналітики "RADA"

Якою має бути відповідь західного світу?

З 10-го жовтня ми всі живемо в новій реальності. Не тільки Україна, але і світ. Бо вперше в історії людства використовується зброя сповільненого масового ураження.  Так  я називаю знищення об’єктів критичної інфраструктури України: електрогенерації, водопостачання та каналізації, тепло постачання.

Україна велика країна. Росіяни і через своїх пропагандистів і словами самого очільника кремля повідомили, що знищують наші цивільні об’єкти навмисно.  Тобто вони хочуть, щоб тисячі і мільйони українців стали перед небезпекою залишитися взимку без води, тепла, енергії, каналізації, що може спричинити масові захворювання та загибелі українців вже цієї зими.

Чи це не масове уповільнене в часі вбивство? І чи це не використання зброї уповільненого масового ураження ?  Вважаю що так.

Попередньо наші партнери  попереджали військово-політичне керівництво росії, що з ними трапиться, якщо в Україні буде використана зброя масового ураження. Не тільки ядерної, але і хімічної і біологічної зброї. Ми навіть бачимо, що росіяни почали давати задню і говорити, що ядерна зброя, це зброя стримування і не потрібно її використовувати. Хімічну і біологічну також побоялися застосовувати в Маріуполі.  Вони навіть дійшли до нового креативного (збоченого) підходу і включили «карусельний обдзвін», як його назвав Президент Зеленський, і в особі Шойгу вирішили «попередити» західних міністрів оборони про якусь «брудну бомбу». Міністр Кулеба назвав таку риторику одночасно і абсурдною і загрозливою, бо росіяни часто звинувачують когось у чомусь, щоб потім самим це зробити.

Переконаний, що сьогодні наше політичне керівництво може наголошувати всім міжнародним партнерам, що росія використовує в Україні після 10 жовтня 2022 зброю масового уповільненого ураження, і що це має отримати жорстку силову відповідь від західних партнерів щодо росії також.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]