Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.10.2012 23:58

"Чорні" соціологи Януковича брешуть і маніпулюють свідомістю людей

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Але Київ беззаперечно підтримує Юлю

Лідер української опозиції Юлія Тимошенко користується найбільшою підтримкою і авторитетом у столиці і є незмінним лідером політичних симпатій киян. Такий висновок я роблю за підсумками нашого аналізу минулих півтора місяців виборчої кампанії у столиці. Звичайно, висловлюю свою особисту точку зору.

З початку виборчої кампанії я провів більше ста п'ятидесяти зустрічей з виборцями на підтримку наших мажоритарних кандидатів від Об'єднаної опозиції та «Свободи» практично в усіх районах Києва. Ми поспілкувалися з тисячами киян.

Можу з упевненістю сказати, що і сьогодні, незважаючи на своє незаконне ув'язнення, арешт та знущання з боку режиму Януковича, Юлія Тимошенко користується колосальною підтримкою жителів столиці. І це - реальність. У мене немає сумнівів, що Об'єднана опозиція впевнено перемагає на виборах у Києві, як за партійними списками, так і в мажоритарних округах.

Сьогодні прочитав на одному з сайтів, що Ющенко має вже 4.8% рейтингу. Очманів. На мій погляд є межа безглуздю. Людина, що продала Україну криміналітету, приплічник Януковича, екс-президент, якого мільйони українців давно звуть іудою, за  «вимірами» регіоналів вже майже проходить у парламент... Знаєте, це вже занадто...

Бачу безліч брехливих, «дутих» рейтингів, що публікуються в ЗМІ, які тиражують політтехнологи Банкової.
Практично щодня з’являються якісь фантастичні соціологічні дослідження нікому невідомих фірм і аналітиків про неймовірні рейтингові успіхи ПР та їхніх сателітів. Все це - брехня.

Особисто я в Києві досі не зустрів жодної!!! людини, яка б відкрито сказала, що підтримує теперішню владу і Януковича, жодної. Покажіть мені пересічну людину, що відкрито скаже про «покращення». Навіть сфотографуватись  на їхні білборди не знайшлося жодної української родини, бо штучно «добробут» на обличчі не зліпиш. Тому регіонали за 100 баксів винайшли світлину «щасливої американської родини» для України.

Отже, всі ці, так звані, «соціологічні дослідження» - глобальна маніпуляційна технологія Банкової, спрямована на інформаційне зомбування українців. Її мета - втлумачити у свідомість людей «потрібні рейтингові цифри». Регіонали штучно в ЗМІ  піднімають рейтинги Королевської, комуністів і навіть повного політичного «трупа», приплічника Януковича регіонала Ющенка.

Саме олігархи Партії регіонів фінансують всі ці псевдо опозиційні сили. Від  кількості їх реклами, що заполонила всі екрани і білборди, громадян вже нудить. Але Янукович свідомо дав вказівку витрачати мільйони на проекти спільників ПР - «Нашу Україну» і «впердівців». Їхня мета - зміцнити в умах людей установку про можливість їх  проходження в майбутній парламент. Але - це нісенітниця, божевілля!

Я не скажу за всю країну, не маю на те права,  але після спілкування з тисячами жителів столиці за останні кілька місяців відповідально заявляю, що серед киян імена, скажімо,  Ющенка і Королевської викликають таке ж відторгнення, навіть ненависть, як і ім'я Януковича.

При цьому зазначу, що в Києві стає все більш відчутним зростання симпатій до ВО «Свобода», і це - дуже хороший сигнал. Бо це означає, що спільно Об’єднані опозиційні сили - ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» - мають усі шанси перемогти регіоналів і створити патріотичну  більшість у новому парламенті. У мене в цьому сумнівів нема.

Отже, друзі, ніякої довіри брехливим «чорним» соціологам Януковича! Не варто зважати на ці псевдодослідження! Всі ці рейтинги - маячня! Головне - обов’язково прийти на вибори і не дати вкрасти свій голос! А результат будемо захищати!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]