Про автора

Юрій Щуклін Експерт ринку логістики, радник Голови Правління "Укрзалізниці"
https://www.facebook.com/yuriy.shcuchkin

Професійна діяльність. Експерт ринку логістики, радник Голови Правління "Укрзалізниці" (з 2021 року), член Комітету з логістики Європейської бізнес-асоціації (ЄБА).

Фахові компетенції. Маю понад 25-річний досвід організації ефективного транспортування зернових вантажів. Створив та вибудував низку транспортних, фумігаційних та експедиторських компаній, що охоплюють сферу автомобільної, річкової та залізничної логістики.

Останні кілька років формую громадську думку та порядок денний з метою впровадження радикальних змін принципів організації залізничних перевезень та процедур взаємодії між виробниками, інфраструктурою трейдерами, перевізниками, "Укрзалізницею" та державою при виконанні наскрізних бізнес-процесів.

Спікер українських і міжнародних галузевих заходів.

Автор публікацій у ділових та професійних галузевих виданнях (Mind.ua, Економічна Правда, Дзеркало тижня, Цензор, Металургпром, Elevatorist, Latifundist, Ukrainian Shipping Magazine та ін.)

Освіта. Інженерний інститут Запорізького національного університету, спеціальність - публічне управління та адміністрування.

 

 

Контакти
E-mail: [email protected]