Про автора

Юлія Плієва Партнер, Генеральний директор Apple Consulting

Професійна діяльність. Свої перші кроки у бізнесі зробила ще в далекі 90-ті роки, працюючи в компанії свого батька, котра займалася торгівлею нафтопродуктами. З 1997 по 1999 очолювала цю компанію. Прийнявши рішення про те, що мені цікавий консалтинговий бізнес, почала працювати у міжнародній консалтинговій компанії Dr. Wieselhuber&Partner GmbH. Під час роботи у цій компанії як старший консультант брала участь у проєктах сприяння Фонду державного майна України у процесах приватизації, у проєктах створення спільного підприємства з Creditreform в Україні щодо надання кредитних довідок про компанії Європи та світу. А також реалізувала низку інших комерційних проєктів для українських компаній у галузі розробки спільної стратегії розвитку бізнесу та маркетингової стратегії.

У Apple Consulting® - з дня заснування компанії, займаюся питаннями стратегічного розвитку та операційного управління. Також реалізую проєкти для клієнтів щодо розробки стратегії, створення або вдосконалення системи управління компанії або холдингів. У проєктах впровадження ТГЗ (Теорії обмежень) виступаю як експерт у галузі маркетингу та продажів.

Освіта. Освіту здобула у Київському Національному Економічному університеті, закінчивши з червоним дипломом факультет «Міжнародної економіки та права» та здобувши диплом Магістра економіки в галузі управління міжнародним бізнесом.

На початку 2006 р. також завершила Goldratt Schools та пройшла сертифікацію TOCICO (Міжнародна сертифікаційна організація з Теорії обмежень).

Я є ТОС-експертом в галузі маркетингу та продажів, пройшла навчання в Голландії в компанії SFS Co. (Solutions For Sales Company).

Контакти
E-mail: [email protected]