Про автора

Ярослав Заблоцький Бізнесмен, лікар-стоматолог, власник мережі стоматологічних клінік

Професійна діяльність. Бізнесмен, лікар-стоматолог, власник мережі стоматологічних клінік "Клініка Заблоцького" та Центрів турботи про зуби та ясна "Dental Care Office".

Практикуючий лікар з досвідом понад 30 років, доктор медичних наук, професор. Почесний Президент Асоціації імплантологів України та Почесний Президент Асоціації приватних стоматологів.

Засновник Міжнародного форуму власників та керівників приватних клінік з 2012 року. Експерт та коуч з питань сервісу, медичного маркетингу, HR та розвитку бізнесу. Автор книг та блогів про сервіс та маркетинг. Спікер ключових медичних, маркетингових та бізнесових форумів.

Ініціатор і керівник соціального проекту "Країна здорових посмішок", який об’єднав 20 українських знаменитостей навколо ідеї правильного догляду за зубами та яснами. Керівник соціальних проектів "Якість життя для наших батьків" та "Подаруй усмішку", в рамках яких спонукав стоматологів один день на рік працювати безкоштовно. Акція дозволила об’єднати сотні стоматологів усього світу та "подарувати" зуби літнім людям з зубними протезами, діти та онуки яких звернулися за допомогою на проект.

Автор понад 100 публікацій та першої в Україні монографії зі стоматологічної імплантації. У 2010 році монографія була відзначена академічною премією АМН України у галузі клінічної медицини. Автор книги "Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога у червоному метелику".

Сьогодні втілюю новий соціальній проект "Чисті зуби не хворіють", популяризуючи турботливе ставлення українців до власного здоров’я та своєчасну діагностику.

Мрію змінити культуру українців щодо ставлення до власного здоров’я та догляду за зубами.

Контакти
E-mail: [email protected]