Про автора

Вікторія Попович Засновник волонтерського проекту "Бебіситери для дітей медиків", директор "ІБК Обрій"
https://babysitter-help.org/

Професійна діяльність. Засновник волонтерського проєкту "Бебіситери для дітей медиків", директор "ІБК Обрій" та багатодітна мама.

Суть проєкту "Бебіситери для дітей медиків": під час карантину школи садки закриті, діти вдома, а медики працюють в авральному режимі. Ніхто не сказав їм, з ким вони повинні залишати дітей, йдучи на багатогодинні зміни. Думка "як вони без мене" постійно турбує медика, не дає йому зосередитися, а постійні дзвінки - це зайвий ризик зараження. Ми з друзями вирішили допомогти медикам як волонтери – доглянути дітей хоча б онлайн. Але незабаром стало ясно, що проблема величезна, вона виходить за рамки кількості сімей, яких ми можемо "підстрахувати" самотужки. І ми вирішили масштабувати проєкт запросивши інших учасників.

Наразі силами волонтерів створено та запущено платформу, де можна дізнатися більше.

Освіта. Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, спеціальність "Облік та аудит", магістр з обліку та аудиту.

Київський національний університет будівництва та архітектури, спеціальність "Будівництво та цивільна інженерія освітня програма "Міське будівництво та господарство", інженер-будівельник.

Звання. "Заслужений будівельник України" (2019).

Контакти
E-mail: [email protected]