Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.12.2015 08:11

Другий антикорупційний форум – чому не слід зупинятися?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

В основі концепції боротьби з корупцією має бути створення належних законодавчих умов для поступової маргіналізації корупційних чинників

Особисто яне маю ілюзій щодо появи ближчим часом на вищих щаблях вітчизняної політики принциповонових за духом особистостей. Українців, жодним чином не обтяжених негативним досвідомфункціонування суспільно-економічних відносин в нашій державі, не існує вприроді.

Разом з тим,активізація суспільної активності в сфері подолання корупції сьогодні єнеобхідною, як ніколи. Питання лише у пріоритетних напрямах її спрямування.

Безумовно,очищення влади і викриття фактів корупції на найвищому рівні є важливимзавданням, відповідним суспільним очікуванням. Практичні досягнення в цій сферіздатні додати вістів будь-якій політичній силі.

Проте, воснові концепції боротьби з корупцією має бути послідовне створення належних законодавчихумов для поступової маргіналізації корупційних чинників і можливостей у всіхсферах життєдіяльності суспільного організму.

І чи не найголовніше– марними будуть сподівання істотно подолати корупцію в злиденній країні. Томунаші спільні зусилля мають спрямовуватися на впровадження раціональних моделейгосподарювання, здатних забезпечити швидке економічне зростання.

А політика вцьому процесі є лише звичайним вторинним ресурсом, адже першоджерело владиналежить безпосередньо народу.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи