Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.05.2015 23:30

Україна, Чума, Корупція ….. №2776

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Враховуючи те, що Європа неготова нас прийняти в Євросоюз, у деяких досвідчених гравців, які вже були чи є в ЄС, виникла ілюзія, що вони можуть прибрати ринок України до своїх рук.

Дорогі друзі , як завжди повертаємося до риби . Як я писав раніше , найцікавіші діяння в корупції сьогоднішнього АПК відбуваються в рибній галузі . Давайте «промиємо кістки» проекту Закону 2776, який був поданий до Верховної Ради України .

Розгляд почнемо з його автора . Чому з автора ? Бо нам треба чітко зрозуміти , якими засобами керуються сучасні корупціонери для того , щоб ввести в оману українське суспільство . Чернігівський адвокат , який за весь час особистої діяльності не побудував жодної «собачої будки» ( але вже відзначився скандалом про побиття бідної тварини ). Маючи   шлейф ошуканих клієнтів , зрозуміло , що шансів потрапити до ВР України у нього не   було . Єдиним варіантом залишалася Радикальна партія Олега Ляшк а , чим О . В .   Купрієнко і скористувався , ставши народним депутатом України 8- го скликання від Радикальної партії Олега Ляшк а .

Чому людина , яка немає фахових викликів і досвіду в АПК , береться за архісистемний Закон «Заборони внутрішнього вилову риби» ? Зараз я спробую розібратися і пояснити . По - перше , ляльководи , які стоять за паном Купрієнко О . В ., намагаються використати , сформовану у ВР , сентенцію , що з Ляшко ніхто не хоче мати справу , тим паче з його Радикальною партією . І спираючись на цей сегмент , ляльководи вирішили , що за допомогою конфліктних здібностей Ляшк а , закон варто подавати через його партійну структуру і його представників . По - друге , в разі підняття великого галасу з боку громадськості , від цього «одноразового пластикового стаканчика» ( депутата ) в будь - який час можна відмовитися і викинути у смітник , на підставі того , що він увійшов не в ту «річку» ( сферу ) й мав мізерний відсоток підтримки . По - третє , зробити «тест на вагітність» , тобто розібратися наскільки українське суспільство опікується своїми природними ресурсами і готове протистояти «розростанню» корупції . Отже , в ці 3 сенси , організатори цього дійства , вкладають в особу пана Купрієнко , який подав «Закон 277 » , точніше кажучи Закон «Україна , Чума , Корупція» .

Звертаю увагу читачів й на мету організаторів ( не автора закону ) зачистити ринок під імпортерів . Знищити внутрішній вилов , не звертаючи увагу на те , що близько 10 тис . людей будуть позбавлені робочих місць . І під час виконання цього плану , обов’язково підготувати благодатний ґрунт   для розкрутки масштабного імпортного проекту . Бо це в стилі міністра АПК Олексія Павленко , який все життя займався «Фокстротом» і розуміється на монополізації ринку . Закони , що для ринку , що для побутової техніки , що для продуктів харчування однакові . У зв’язку з цим і була підібрана кандидатура керівника рибної агенції , який теж знається на масштабних монопольних проектах в галузі виробництва , будівництва і оренди . Тут і спостерігається потужний зв ' язок , і виконується наказ , напевно , нашого естонського олігарха Хіллара Тедера . Замовлення якого здійснюється й реалізується через Міністра АПК , Голову рибного господарства й Депутата з Радикальної партії Олега Ляшко .

Ми маємо ще потужні підказки , що за цим стоїть потужний естонський бізнес із самого тексту закону . Бо , дивлячись на пояснювальну записку до закону , вона вся побудована на досвіді Естонії в рибному господарстві і її входження в європейський рибний ринок . І мені щиро шкода депутата , якого надурили .

У пояснювальній записці депутата Купрієнко О . В . йде мова про те , що велика частина промислового рибальства Естонії регулюється на міжнародному рівні . При підрахунку обсягів вилову в Балтійському морі робиться відмінність між мігруючими і осілими рибами . Квоти вилову для мігруючих видів риб ( кілька , салака , тріска , лосось ) затверджує Рада Європейського союзу . Для деяких видів риб затверджені періоди міжнародної заборони на вилов . Господарювання щодо осілих видів риб ( окунь , судак та ін .) залишаються на розсуд держави . АЛЕ розгляд використання внутрішніх водойм - це суто справа держави Україна та українського народу , який господарює на своїй землі пропозиція заборонити внутрішній промисел - це геноцид щодо українців .

Нам говорять про те , що ми маємо чітко дотримуватися міжнародних стандартів у нашому законодавстві , хоча реалії такі , що найближчі 10 років нас в ЄС ніхто не чекає . Тому нам треба розраховувати на свої 10 років продовольчої безпеки і розвитку своєї галузі самостійно , і за тими порядками , які задовольняють нашу економіку , а не відповідають «нібито» міжнародним угодам чи проектам . Зачищення національног ринку риби , формування потужної імпортно - експортної компанії на кшталт «Фокстрот» чи «Аррікано Ріал Естейт» і монополізація ринку продовольства все показує , що тимчасові керівні особи ведуть себе з українським народом , як з африканськими аборигенами , намагаючись за рахунок мушель   купити українську власність і ринки .

Друзі , чому така ситуація , що ми маємо такий архікорупційних закон . Відповідь проста : враховуючи те , що Європа неготова нас прийняти в Євросоюз , у деяких досвідчених гравців , які вже були чи є в ЄС , виникла ілюзія , що вони можуть прибрати ринок України до своїх рук , монополізувавши галузь продовольства . Зараз йде час банальних крадіжок і перерозподіл власності , використовуючи довірливі почуття українського народу . Тому ми маємо чітко розуміти з яким стандартом моралі маємо справу у керівних органах , які сьогодні правлять долю України й протистояти цим грішним діянням .

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]