Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.04.2023 12:06

Грошове забезпечення військовослужбовців під час війни

Український правознавець, доктор юридичних наук, професор

На відкритій зустрічі "Соціальний захист військовослужбовців" було піднято низку актуальних питань.

Зустріч проводилась на платформі «Інтерфакс-Україна». Учасники відзначили, що питання пов’язані з діджиталізацією, грошовим забезпеченням, інноваціями в підготовці військових, соціальним і медичним забезпеченням нині є напрочуд актуальними в українському суспільстві. На разі вже не можна ототожнювати Збройні Сили України з радянською армією. Українські військові довели на полі бою що їх знання, вміння та навички відповідають, та перевищують сучасні світові стандарти. Головна перевага українського військового – бойовий досвід. Це розуміють як партнери так і вороги.

Досвід помножений на мотивацію, основу якої складають бажання захистити свій рідний край від жорстоких терористичних угрупувань мародерів і садистів, допомагає воїнам вистояти в нерівній боротьбі з великою за чисельністю та забезпеченою неймовірною кількістю зброї та боєприпасів армією. В умовах війни ХХІ століття головне не кількість в будь-якому її прояві, я якість, знання, інноваційні підходи.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]