Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.07.2018 11:47

Перші результати проекту Здорове харчування для дітей (інфографика)

Маркетинг-консультант, автор проєкту "Здорове харчування для дітей"

Півроку тому з'явилася ідея цього соціального проекту. Що можна досягти за такий короткий строк і завдяки чому?

Здається, ідея проекту "Здорове харчування для дітей" з'явилася зовсім нещодавно, але ми вже підводимо підсумки першого півріччя роботи! І оскільки наш проект освітньо-розважальний, то вирішили це зробити не у форматі нудного прес-релізу, а через веселу інфографіку. 

Такі дива трапляються, коли одна велика, корисна і цікава ідея притягує і об'єднує багато чудових людей! У нашій команді вже понад 50 волонтерів, позаду більше 30 проведених заходів, більше 1000 створених Тарілок здорового харчування, і найцінніше - відгуки батьків на зразок "після вашого заходу мій син почав їсти овочі!" Результати першої хвилі проекту перевищили навіть наші сподівання, тому ми не зупиняємося, а плануємо ще більш масштабні і цікаві заходи на осінь. 

Реєструйте шкільні класи до участі в проекті (безкоштовно) - це займе 2 хвилини за посиланням: https://goo.gl/brr1UW.

Стати волонтером проекту: https://goo.gl/kZWu77.

Запрошуємо до співпраці соціально-відповідальні компанії, які хочуть робити щось корисне для своїх клієнтів і суспільства загалом, а не викидати мільйони на рекламу. Пишіть мені на facebook або на [email protected].

Зробимо нашу Україну трішки здоровішою!:))

здорове харчування для дітей

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]