Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.05.2016 09:25

Важкі роди барижного «доктора Пі» №2

Якщо плиточник-штукатур-облицювальник з освітою профтехучилища міг в Україні стати "професором медецини" і проводити операції на мозку людини, чому конструктор люмінесцентних ламп не може сісти в крісло генерального прокурора, себто, бути в державі головни

                      Ще не вийшов на свободу з ув’язнення «доктор Пі», у світському житті – Андрій Слюсарчук, як українське начальство готує новий, ще потужніший проект «доктора Пі» №2 - Юрій Луценко.

                Перший шахрай, як відомо, маючи освіту штукатура-плиточника-облицювальника так сподобався Віктору Ющенку, що той запропонував йому створити  і очолити український центр мозку. Віктор Янукович обсипав «доктора Пі» різноманітними званнями та нагородами. Завдяки їхньому помазанню, «професор» А. Слюсарчук отримав кафедру медичного вишу і колов черепи людей, як грецькі горіхи. Шкода, що не дістався голів своїх благодійників…

                Нинішньому главі державі, як кров із носу потрібен ручний генеральний прокурор, позаяк він виявився весь засмальцьований злодійськими офшорами. А це невмолима загроза бізнесу пана Порошенка, якщо на посту очільника ГПУ стане чесна, незалежна людина. При цьому Петро Олексійович чудово знає, що найкращою прачкою для його брудної білизни може бути лише вірний друг та кум Юрій Луценко. Тому він своїм наближеним каже: яка різниця, що Луценко за фахом лише електронник, що займався єдиною конкретною справою – розробкою люмінесцентних ламп на рівненському заводі «Газотрон», а не юрист, не правник.  Захист олігархічних інтересів глави держави вимагає негайного створення «доктора Пі» №2. І для цього підключені всі олігархічні сили парламенту.  Щоб з допомогою головного карального органу держави – ГПУ, вправляти мозки всім тим, хто намагається вивести Порошенка на чисту воду в його солодкому і прибутковому бізнесі на крові. У тому числі на території агресора, в торгівлі з його підприємствами, тоді, коли тисячі українців помирають при обороні теренів України від посягань окупантів.  За цієї умови на місце очільника відомства за дотриманням порядку і законності в державі главі держави потрібно підібрати достойного барижного циніка, котрий би вірно стояв на захисті інтересів олігархічної меншості, допомагав три  шкури дерти з бідних. Таким є життя по-новому в порошенковій Україні. 

Одне слово, якщо плиточник-штукатур-облицювальник з освітою профтехучилища міг в Україні стати "професором медецини" і проводити операції на мозку людини, чому конструктор люмінесцентних ламп не може сісти в крісло генерального прокурора, себто, бути в державі головним із захисту інтересів оборудок олігархів?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]