Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.01.2016 07:03

Чи заспіває український уряд «Суліко»?

Заробили ми на "грузинському чуді", як баба на голках...

   Почув з телеекрану. Мова стосувалася того, що всі розпіарені грузинські реформатори – блеф на глиняних ногах. Завозний міністр охорони здоров’я Квіташвілі у найбільш розбалансованому, такому, що стало зразком корупції і відсутності будь-якого покращення відомстві, як шістнадцяте колесо до воза. В управлінні галуззю – нуль, порушенні корупційних схем зі здороженням ліків – нуль, в будь-якому авторитеті – абсолютне zero. Тільки величається у кріслі, як куций бик у череді. Перехвалені шатенки з тбіліським акцентом на чолі поліції – символ ганебно розбитого корита на яке пішли чималі американські гроші, дорогі японські авто з яких браві недоучі вже утворили до сотні куп металолому й скла. Кримінал, насамперед крадіжки, важкі злочини, кількість нерозкритих злодіянь, у тому числі й убивства з застосуванням зброї зросли у рази і впевнено залишають позаду в статистиці криваві дев’яності роки минулого століття. Відтак, можна сказати, що перелицювання міліціянтів у шикарну і вартісну шкуру американських копів злякали бандитів, як жолудь ведмедя. Попри те, це ще один зайвий доказ того, що дівчинка, котра очолювала якусь там поліцейську школу на п’ятсот курсантів деінде – справжня трагедія для посади маршала в трьохсоттисячному війську правоохоронців. Тільки й тим прославилися бурлаки-«рятівниці», що їм русковорящій друг Аваков наобіцяв, та й, напевне, вже й видав по 98 тисяч гривень зарплати. При дев’яти тисячах – у нужденного нашого глави держави.

Головний революціонер зі зміни складу нижньої керівної ланки генпрокуратури, який мав учинити грандіозний антикорупційний "шухер" на грузинський манер уже вмив руки: до складу управлінців міськ- райпрокуратур держави не прийшло жодної (!) свіжої людини. У колоді всі старі карти, трішки перетасовані. Небувалий успіх підсадного окозамилювання.

Одне слово, все грузинське диво допомогло Україні, наче сім баб пошептало. Ситуація стала ще більш чорна, аспідна, немовби у чорній хустці.

На передачу в ролі коментатора запросили ще одного грузина. З новеньких. Либонь, із тих, кому завтра пан Порошенко буде люб’язно вручати свіжоспечений український паспорт і подавати тепле місце на Печерських пагорбах. У нього за спиною виявилося традиційно мільйон грузинських посад – колишній, ще там колишній, здається, заступник міністра, відомий експерт і таке інше. Ведуча запитує, мовляв, як це все пояснити, що всі результати тбіліського дивовища такі жахливі. Крім того, виявилася ще одна чудасія грузинізації управлінського персоналу в Україні: тих, кого вже давно пора викинути на смітник, як абсолютних бездар, практитчно звільнити не можливо. Як того ж таки, для прикладу генацвале Квіташвілі.

Новий претендент на керівну посаду на Банковій немовби чекав подібного запитання, тут же бадьоро відповів:

-Понімаєтє, тут всьо об’яснімо. Нє можіт біть успеха в отдельно взятом вєдомствє, когда вся страна в таком ужасном состоянии. Чтобі біл блестящий успєх, нужто всьо грузинскоє правітєльство в Украінє…            

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]