Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.03.2014 17:51

Чим нам відповісти на агресію Росії?

Думки вголос...

Уродженка Шепетівки,  випускниця Черкаського фармацевтичного училища, вона ж голова  федерації федеральних зборів Росії Валентина Матвієнко, 26 лютого ц. р., відповідаючи на запитання журналістів у Москві,  заявила, що «сценарий силового вмешательства со стороны России в события на Украине полностью исключен».(Читайте про це тут) ,

Після того, як російські спецпідрозділи захопили Верховну Раду Криму, уряд автономії, під прицілами автоматичної зброї провели зміну керівного складу автономії, блокували військові об’єкти підрозділів збройних сил України, ввели на півострів не менше шести тисяч озброєних до зубів бойовиків у формі без пізнавальних знаків, завели на півострів бронетехніку, вивели на вулиці обласного центру сотні бойовиків з російськими прапорами, у Москві почали заявляти, що в Криму чиниться безлад. Що під загрозою, мовляв, життя і здоров’я російських громадян.

Та ж таки В. Матвієнко, 1 березня ц.р., стала першою офіційною кремлівською ластівкою, яка закликала  В. Путіна ввести до Криму обмежений контингент військових сил для наведення порядку. (Більше детально про це тут)

Чи не правда, цікаві, миротворці? Майдан і його горді люди нарешті з кров’ю вирвали, викинули геть окупаційну владу януковичів-табачників, ставлеників Кремля, Москва вирішили помститися тим, що силою захопила частину території України. Ввівши  бойовиків на півострів, В. Путін навздогін пише папірці своїм  депутатам у вищу та нижчу парламентські ложі з лицемірним проханням прокомпостувати анексію території України.

Лицемірство, якого світ не бачив. Але, погодьтесь, здійснено стовідсотковий повтор осетинського варіанту 2008 року в провокації щодо агресії проти Грузії.

Як бачимо, в Криму вояки РФ самі вчинили збройний напад щодо суверенної, незалежної держави Україна, створили на півострові справжню вакханалію, збройну оргію (благо, нашим військовим вистачило терпіння не допустити вогнепальних сутичок, на що, напевне ж, розраховували в Кремлі), і за добу кинули війська на «відновлення миру й спокою».  

І тут, як бачимо, в дії їх знамените криваве «принуждєніє к міру».

Звісно, що я теж можу помилятися, але все таки вважаю, що У ВИХІДНІ НЕ ПОВИННА ВІДПОЧИВАТИ, А НЕГАЙНО  ВІДНОВИТИ СВОЮ РОБОТУ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИСаме вона нині має заявити на весь світ про те,  що насправді відбувається в Криму і яка в цьому участь сусідньої держави. Адже ж РФ зумисне заявляє про начебто нелегітимність нового уряду України, мовбито про самозванство  виконуючого обов’язки глави держави. На суботньому засіданні Кабінету Міністрів було, приміром, заявлено, що з новопризначеними міністрами кабінету А. Януковича представники виконавчої влади Москви відмовляються спілкуватися.

Для парламенту нині сидіти в кущах, як і для політиків святкувати перемогу Майдану – це означає свідомо здавати незалежність і суверенітет держави. Тим паче, що зараза сепаратизму з Криму виплюснулася й на простори материкової східної України. Ви ж зверніть увагу, справу вже роглядала Рада безпеки ООН, на екстренне засідання збирається ООН, а наші парламентрі-захиснички все ще святкують медовий місяць приходу до влади.... 

Я особисто не довіряю людям від БЮТу (нехай і колишнього) при владі. (Дай Бог, щоб я помилявся!) Ви  ж, сподіваюся, знаєте, хто ними всіма управляє. А в закулісного керівника  обов’язки перед Росією і ВВП. Думаю, що там насамперед потрібно, аби якнайбільше газу Україна купляла в Газпрому…

Чи не пора взагалі заглушити трубу з Росії? Тим паче, що Захід готовий взяти Україну на енергетичний абордаж... Та й весна уже надворі...

Ось чому потрібен щохвилинний парламентський контроль за всім, що вчиняє нинішня влада. Як і контроль Майдану…

Якби я був на місці нинішніх вождів-правителів, я б іще до ранку неділі другого дня  весни  підписав угоду про Асоціацію з ЕС. Не забуваймо, що Єврокомісари постійно стверджують: двері для укладання угоди відчинені,  документ на столі...

Геть продажні харківські угоди. До відповідальності всіх, хто проламував їх у парламенті, на чолі з В Литвином...

Я б іще до ранку неділі провів засідання Верховної Ради України з відмовою про безядерний статус держави, зробив заявку на вступ до НАТО, і просив би захисту в Північно-Атлантичного альянсу від неспровокованої агресії Росії. 

ПАМ"ЯТАЙМО: СВІТ ВИСТУПИТЬ НА НАШ ЗАХИСТ ЛИШЕ ТОДІ, КОЛИ УКРАЇНА САМА ПОЧНЕ ЗАХИЩАТИСЯ. НАСАМПЕРЕД, У ВИГЛЯДІ ПУБЛІЧНИХ ЗАЯВ, ДОКАЗІВ АГРЕСІЇ. А ВОНИ НАЯВУ. СКАЖІМО, О 18.14, 1 БЕРЕЗНЯ, МЕНІ ДРУЗІ ЗАТЕЛЕФОНУВАЛИ З ГЕНІЧЕСКА ХРЕСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ПОВІДОМИЛИ: ГРУПА РОСІЙСЬКИХ БТРів УЖЕ ПРОЙШЛА ОКРАЄНОЮ МІСТЕЧКА... РОСІЯ ВСТУПИЛА І В МАТЕРИКОВУ УКРАЇНУ...

***

Про те, що Україною насправді протиправно з-за куліс  керує Ю. Тимошенко уже доказано й публічно, про що я, власне, стверджував вище. Читайте ось це повідомлення РБК Україна, яке з’явилося о 18:53, 1 березня:"Юлия Тимошенко принимает участие в экстренном заседании СНБО. Не исключено, что будет принято решение и необходимо будет инициировать проведение переговоров с высшим российским руководством. Пока что информацию о том, что Юлия Тимошенко, Александр Турчинов и часть СНБОнамерены уже сегодня выехать в Москву на переговоры, подтвердить не можем. Все происходит в авральном режиме, решения принимаются каждые пять минут"Більше читайте тут.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]