Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.07.2013 15:10

На видобувальників піску в парку "Дружби народів" завели справу

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Правоохоронні органи Деснянського району відкрили кримінальне провадження на мою скаргу щодо незаконного видобутку піску в парку «Дружби народів» неподалік Московського мосту в Києві.

Правоохоронніоргани Деснянського району відкрили кримінальне провадження на мою скаргу щодо незаконноговидобутку піскув парку «Дружби народів» неподалік Московськогомосту в Києві.


Роботи звидобутку піску проводить ТОВ «Українська гідромеханіка». Відповідно до наданихтовариством документів, підприємству надано право на проведенняберегоукріплення ділянки узбережжя р. Десенка шляхом створення піщаного пляжу.Натомість підприємством без наявності спеціального дозволу на користуваннянадрами здійснювалися незаконний видобуток та реалізація піску.

 

Маю сподівання,що горе-бізнесмени таки понесуть покарання за скоєний злочин, адже видобуватипісок на заповідних дніпровських берегах, це так само злочинно, як і видобуватипісок зі Щекавиці.

 

Бізнесменам інкримінуютькримінальне правопорушення за ч.1 ст. 239 (Забруднення або псування земель), ч.2ст. 15 (Замах на злочин), ч.3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна абозаволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 367 (Службованедбалість) Кримінального кодексу України.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи