Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.05.2013 09:34

Мільйонні прибутки "Сяйва" проміняли на суцільні збитки

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

КП «Міський магазин», який розташований у приміщенні колишньої книгарні «Сяйво» на вул. Червоноармійська, 6, працює збитково і не приносить жодної користі місту.

З відповіді КМДА на моє звернення стосовно надання офіційної фінансової звітності діяльності КП «Міський магазин» за 2012 рік мені стало відомо, що підприємство (створене на базі КП «Київриба» та нашвидкуруч перейменоване в КП «Комунальний магазин», яке нині координує діяльність книгарні), всупереч оптимістичним прогнозам міської влади, вийшло в новий рік з мінусовим сальдо у сумі 296,00 тис. грн.. В той час як колишня книгарня «Сяйво» мала прибуток, приміром за 2009 кризовий рік, у сумі 2 млн.  400 тис. грн. тасплачувала щомісячний податок у розмірі до 600 тис. грн. А тепер порахуйте, який суттєвий удар завдано бюджету країни та міста діями нинішньої влади!

 

Я обурений злочинною діяльністю влади, що перетворила успішну впродовж більш ніж 60-років та прибуткову діяльність книгарні українських письменників «Сяйво» в збиткове та дотаційне підприємство. Тому звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням провести розслідування щодо діяльності працівників Київради та КМДА, які допустили це.

 

Дивні підходи київської влади! Адже вона не лише грубо порушила права колективу книгарні, які відстояли її для міста в боротьбі із Черновецькими, а й натомість створила відверто збиткове підприємство. Колись на цьому місті був мир, спокій та прибуток для бюджету міста, а тепер конфлікти і збитки. Ось результати діяльності команди Попова.

 

Впевнений, що це підприємство готують до банкрутства, щоб згодом продати його разом із приміщенням, повторивши недолугу спробу захоплення цього приміщення Черновецькими у більш документально і тонко виконану рейдерську атаку.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]