Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.11.2020 11:24

Нова програма страхування залізничників – деталі

Виконавчий директор в Центр Охорони Здоров'я АТ "Укрзалізниця"

Докладно про проект нової програми медичного страхування для працівників АТ "Українська залізниця".

Що чекає на залізничників в новій програмі добровільного страхування? Оновлений медичний поліс покликаний забезпечити залізничників усім необхідним. Залізниця – це одна з найпотужніших галузей економіки, тому залізничники мають бути забезпечені та застраховані відповідним чином.

Нова програма забезпечить страховими полісами усіх працівників АТ «Українська залізниця». Це масштабний проект, який передбачатиме усі можливі ризики, аби кожен працівник «Укрзалізниці» був впевнений у своєму захисті.

Нові опції програми медичного страхування – якісні та дорогі. Розмір страхової суми для працівників АТ «Українська залізниця», за новою програмою страхування, складатиме 150 тисяч гривень. Насамперед розширення програми стосуватиметься життєве необхідних додаткових опцій – лікування COVID-19. Також особлива увага приділятиметься профілактичним медичним оглядам працівників, профілактичним медичним оглядам згідно КЗПП, стоматологічній допомозі, обстеженням та послугам у зв’язку з вагітністю та пологами, а також хронічним захворюванням.

Відверто кажучи, додавання покриття випадків з хронічними захворюваннями, це достатньо ризикований та дорогий процес. Адже, хронічні захворювання спостерігаються у багатьох людей і особливо загострюються сезонно, у зв’язку з послабленням імунітету. Але «Укрзалізниця» взяла на себе відповідальність за лікування та захист своїх працівників.

Крім того, нова програма медичного страхування буде мати корпоративні тарифи на страхування  родичів. Вони передбачатимуть покриття різноманітних напрямків, у  тому числі гінекологію, урологію та усі методи сучасної діагностики.

Нова програма страхування залізничників буде покривати широкий спектр випадків:

- лабораторно-медичні обстеження;

- діагностичні процедури та маніпуляції;

- інструментальні обстеження (ЕКГ, ЕФГДС, рентгенографія, ультразвукова діагностика, реографія);

- фізіотерапевтичні процедури (аерозольтерапія, електротерапія, бальнеологічні процедури);

- Процедури ЕКГ, ЕЕГ, РЕГ, ЕХОКГ, ендоскопії, УЗД, рентгенографії в рамках стаціонарного лікування.

Покриття даних випадків здійснюватиметься за умови направлення на обстеження чи процедуру лікарем.

Окрема увага приділятиметься захворюванням, що пов’язані з професійною діяльністю. Насамперед це лікування суглобів, алергологія, дерматологія, імунологія, а також жіноче та чоловіче здоров’я (гінекологія та урологія).

Страховий поліс також забезпечуватиме повне покриття проведення терапевтичного та хірургічного лікування, з повним забезпеченням медикаментами, медичними виробами, а також оплатою послуг медичному персоналу.

Новий підхід до страхування залізничників покликаний забезпечити як покриття витрат на імплантати – стенти, грижові сітки, протези, металоконструкції для остеосинтезу, так і витрати пов’язані з стаціонарним лікуванням, післяопераційним лікуванням з усіма необхідними медичними і фізіотерапевтичними процедурами та маніпуляціями. 

Страхування залізничників тепер покриватиме і критичні захворювання, лікування яких потребує значних витрат. Насамперед це туберкульоз, онкологія, цукровий діабет.

Також до нової програми були включені й додаткові послуги – лікування хронічних захворювань в стадії ремісії, а також розширене медикаментозне покриття.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]