Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.08.2014 18:53

Прокурор і 37 хрущівок

Адвокат, правозахисник

Генеральний прокурор України В. Ярема особисто поручився перед Президентом України за О.Бачуна при його призначенні. Також повідомив, що всі звинувачення на адресу Бачуна надумані, і той все спростував в судах


Генеральний прокурор України В. Ярема особисто поручився перед Президентом України за О.Бачуна при його призначенні. Також повідомив, що всі звинувачення на адресу Бачуна надумані, і той все спростував в судах. 

Цю інформацію Генпрокурор виклав в інтерв'ю Українській правді , і вона виявилася брехнею. Рішень щодо відновлення репутації колишнього одіозного судді О.Бачуна не існує, Президента України обдурили.

Мною були направлені запити про доступ до публічної інформації з проханням надати копії рішень судів, про які Генпрокурор повідомив Президенту України. Адміністрація Президента і Генеральна прокуратура України повідомили, що таких рішень немає. Сам О.Бачун на запит зволів не відповісти, з чого можна зробити остаточний висновок про те, що їх не існує, навряд чи хтось стане ховати вердикти, які відбілюють заплямовану репутацію.

Свого часу в ЗМІ була поширена інформація про неспівставні з офіційними доходами витрати судді О.Бачуна, дорогі покупки, десятки чартерних перельотів , а також про сумнівні судові рішення його авторства , в кінцевому результаті він був звільнений за порушення присяги судді.

Цікаво, що в 2013 році, тобто вже після звільнення з посади судді за порушення присяги, О.Бачун не мав ніяких доходів, його заробіток за минулий рік склав 0 гривень. Це випливає з декларації Олега Володимировича, розміщеної на сайті ГПУ. Члени його сім'ї також не мали трудових доходів, однак, в розділі декларації «призи, подарунки, інші виграші» значиться сума майже 6 млн.грн.

Інакше чим казковим везінням це не пояснити, втім, як і призначення особи, звільненої за порушення присяги судді, на посаду заступника Генерального прокурора України.

Також звертає на себе увагу той факт, що згідно з декларацією у володінні членів сім'ї заступника генпрокурора знаходиться житловий будинок площею 1165 м.кв. Уявити собі розміри такого житла досить складно, якщо міряти однокімнатними хрущівками, то вийде 37 штук. Щоб зорієнтуватися знайшла в мережі приклад будинку, площею в акурат 1165 кв.м, от як це виглядає - ФОТО БУДИНКУ .

З біографії Олега Володимировича вбачається, що вся його трудова діяльність пов'язана виключно з роботою в прокуратурі та суді. Досить розкішне житло для людини, яка згідно з офіційною біографією все життя працювала на державу, за умови, що тільки за зарплату.

А ви кажете люстрація ...
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]