Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.03.2015 12:38

Відроджуємо Укрпошту на сході України!

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Відвідавши Харківську, Луганську та Донецьку області з робочим візитом, я б хотів зазначити, що дирекції Укрпошти, які знаходяться на сході країни потребують неабиякої уваги та підтримки, адже працювати в умовах підвищеної небезпеки поштовикам вкрай важк

Відвідавши Харківську, Луганську та Донецьку області з робочим візитом, я б хотів зазначити, що дирекції  Укрпошти,  які знаходяться на сході країни потребують неабиякої уваги та підтримки, адже працювати в умовах підвищеної небезпеки поштовикам вкрай важко.

Ми маємо оперативно реагувати на зміну обстановки, посилити взаємодію між структурними підрозділами підприємства, забезпечити ефективну та безпечну логістику, маємо брати на себе відповідальність практично на всіх рівнях. Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку має посідати перше місце по якості надання послуг в будь-яких умовах.

Ще з  осені минулого року Луганську дирекцію Укрпошти, у зв’язку з бойовими діями на сході країни, було переміщено до  Сєверодонецька, а Донецьку дирекцію до Слов’янська. Та, незважаючи на значні втрати, які відчули на собі працівники філій, Укрпошта на сході України відроджується, набуває нової значущості, тут працівники сумлінно виконують свою роботу, є великі перспективи.

Важлива подія -  у Слов’янську 19 березня було відкрито оновлене реконструйоване Центральне відділення зв’язку Укрпошти. Відновлення роботи такого стратегічно важливого для міста відділення пошти є вкрай необхідним, адже місцеві мешканці мають отримувати тут пенсії, посилки, писати листи. Та найголовніше, що після ремонту підвищиться якість обслуговування відвідувачів.

Сьогодні активно відновлюється вся поштова інфраструктура, яка постраждала в результаті бойових дій. У найближчих планах – відновити поштове відділення в Миколаївці.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]