Про автора

Професійна діяльність. Адвокат. До отримання свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю працював слідчим та обіймав керівні посади в органах прокуратури.

Маю потужну мережу контактів серед регіональних адвокатів України, співпрацюю з регіональними та столичними аудиторськими і юридичними компаніями, державними і експертними установами.  

Спеціалізація. Спеціалізуюсь на консультуванні клієнтів з питань розробки правової позиції у кримінальному провадженні, стратегії захисту на стадії досудового розслідування та в судах всіх інстанцій з метою закриття кримінального провадження, припинення кримінального переслідування особи, консультування щодо процедури відкриття кримінального провадження, супроводу під час проведення слідчих дій, у тому числі обшуків, організації експертиз, повернення вилученого майна та зняття арешту з майна.

Публікації. Маю низку публікацій в наукових фахових виданнях.

Освіта. Одержав диплом магістра за спеціальністю "Правознавство" в Національному університету "Одеська юридична академія", є акредитованим членом Національної асоціації адвокатів України.  

Контакти
E-mail: [email protected]