Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.04.2020 16:57

ДБР змінює явки і паролі

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

ДБР продовжує шахраювати з місцезнаходженням слідчих підрозділів.

Я вже публікував датовані 07 квітня відповіді про начебто чинність фейкового наказу №310, відповідно до тексту якого слідчі підрозділи ДБР булі віртуально переміщені з Шевченківського району у Печерський.

У той же час стало відомо, що у ДБР з’явився інший наказ № 113, яким слідчі підрозділи було розкидано по районам столиці.

Зокрема, Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку з масовими протестами  у 2013-2014 роках опинилося на Борисоглібській, 18, у Подільському районі Києва.

Чиновники з ДБР, вже за звичкою нахабно порушуючи  закон, розпорядилися  чужими приміщеннями (відповідно до реєстрів Борисоглібська, 18 - Адміністративна будівля Генеральної прокуратури України).

Голова Подільського районного суду міста Києва появі у межах територіальної юрисдикції одіозної контори був настільки не радий, що публічно закликав Президента і всіх начальників, кого зміг згадати, прибрати ДБР з Подолу.

І вже станом на вчора перший і другий відділи Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку з масовими протестами  у 2013-2014 роках перескочили з Подолу на Печерськ на вулицю Панаса Мирного, 28.

Виявляється, до Наказу № 113 від 07.04.2020р. "Про визначення місць розташування органів досудового розслідування Центрального апарату Державного бюро розслідувань" вже встигли внести зміни.

А ДБР, як ми знаємо, настільки прозоре, що зміни ті доведеться кліщами з них видирати.

Ця легкість переміщень цілих підрозділів туди-сюди свідчить про те, що реальне місцезнаходження слідчих підрозділів ДБР не має нічого спільного з папірцями, що їх час від часу підписує керівництво цієї контори.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]