Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.04.2020 15:23

Місцезнаходження слідчих підрозділів ДБР - продовження брехні

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Вже вкотре змінене керівництво Державного бюро розслідувань продовжує нагромаджувати гори брехні стосовно місцезнаходження слідчих підрозділів цієї організації.

Ні для кого не є секретом, що слідчі ДБР знаходяться на Петлюри, 15, у межах територіальної юрисдикції Шевченківського районного суду міста Києва. Це встановлено численними рішеннями Кихвського апеляційного суду. А тому багато слідчих і керівників ДБР слід притягти до відповідальності за незаконні звернення з клопотаннями до Печерського суду.

Не дивно, що чиновники ДБР продовжують, як вужі на сковорідці, уникати прямої відповіді на прості питання.

І прямо брехати.

Маю декілька відповідей ДБР, у яких стверджується, що місцезнаходження нових слідчих підрозділів, утворених (з великим, до речі, запізненням) на виконання Указу Президента України від 05 лютого 2020 року № 41/2020 начебто визначено Наказом № 310 від 19.11.2019р., до якого жодних змін не вносилося.

Однак Наказ 310, мало того, що сам по собі незаконний, ніяк не міг визначити місцезнаходження нових підрозділів, створених на підставі наказу ДБР № 21 від 27 лютого 2020 року “Про  затвердження та введення в дію штатного розпису центрального апарату Державного бюро розслідувань на 2020 рік”.

Сподіваюся, чергове викриття брехні чиновників ДБР стане колегам у пригоді.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]