Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.08.2009 10:01

Бідна, бідна газета…

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Кілька місяців тому я опублікував невеличкий текст про засновника газети «2000» - ПП «Газетний комплекс «Інтернет-Медіа». Ця малоповажна контора не тільки публікує погано перевірені (а простіше – брехливі) і при цьому явно замовні статті, а й грубо порушу

Кілька місяців тому я опублікував невеличкий текст про засновника газети «2000» - ПП «Газетний комплекс «Інтернет-Медіа». Ця малоповажна контора не тільки публікує погано перевірені (а простіше – брехливі) і при цьому явно замовні статті, а й грубо порушує професійні права адвокатів, зокрема, не відповідає належним чином на адвокатські запити. Твердо ставши на шлях правопорушень, ПП «Газетний комплекс «Інтернет-Медіа» не виконує і судове рішення, відповідно до якого зобов’язане надати витребувані адвокатом інформацію та копії документів, за що держаний виконавець змушений був двічі накласти штраф відповідно до закону. До речі, вкрай невеликі суми штрафу так і не сплачені. Чи то внаслідок глобальної кризи, чи то просто тому, що керівництво «газетного комплексу» просто не може примусити себе вчинити щось відповідно до закону. Але «нет худа без добра». Бо тепер відповідно до закону у державного виконавця наявні всі підстави порушити клопотання про кримінальну відповідальність панів-газетярів. Чекатимемо з нетерпінням.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]