Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2018 15:39

Головний біль піарника: як працювати з наслідками

Медіаконсультант

Нажаль, ні в кого немає секретної червоної кнопки, яка перетворює факап на конфєтку. Але є тема стопудова

Справжній головний біль піарника - це робота з наслідками.
Коли все вже відбулося, сарай горить, вулиці затоплені, гроші з’їли миші; лідери думок дружньо потовклися на ваші пиці, і в спину кинули буряк. Коротше, damage is done.

І тоді такий стурбований керманич розвертається до тебе, як в тому мемі, і питає: то як ти збираєшся виправляти це все? 

Як.Ти.Збираєшся.Виправляти.
Ти ж професіонал?

Ну шо сказать, канєшн.

У нас же в сейфі є секретна червона кнопка: коли щось летить шкереберть - ви просто тиснете на неї, і все, біда минає, виходить сонце, тане сніг. (насправді ні)

Але є тема стопудова. Слухайте сюди:

Треба просто сісти в машину часу і повернутись на півроку назад. Визначити ризики шахрайства, відремонтувати сарай, оновити техніку, почистити стоки, розігнати мишей, порихтувати сервіс, пропрацювати антикризу.

Що, у вас нема машини часу?

Тоді визнавайте, що ви облажались, вибачайтесь і давайте разом думати, як виправлять цей бедлам - тепер, у всіх на очах. Тому що піарник ваших помилок за вас не виправить, і не зробить з поганих рішень канфєтку.

Але пом‘якшити ефект від лажі зможе. А ще зможе закласти фундамент для виникнення довіри в майбутньому. І допоможе попередити лажу, підготуватись до неї (а не як тепер, коли вже горить сарай).

А лажа точно буде, повірте, головне не б-б-боятись.

Ооот.

А тепер уявіть, що машина часу все ж існує. І коли в майбутньому у вас трапилась лажа, ви в цю машину часу сіли і повернулись назад, у минуле, тобто в сьогодні, щоб усе виправити.

Ок, а тепер робіть те, що треба.

Світлина від Федіра Крикуна.

 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]