Про автора

Олена Дитиненко Стратегічний коуч, бізнес-тренерка, письменниця

Професійна діяльність. Стратегічний-коуч, бізнес-тренерка, письменниця, СЕО Агенції оптимальних особистісних рішень Олени Дитиненко.

Часто ми переоцінюємо те, що можемо зробити за тиждень і недооцінюємо те, що можемо зробити за рік або за ціле життя...

Маючи за плечима освіту та досвід роботи у сферах енергетики, юриспруденції та фінансів, гарний досвід управлінської діяльності в державних і комерційних структурах, у певний момент часу життя я зробила крутий віраж і зайнялася абсолютно незнайомим мені видом діяльності - коучингом.

Я пройшла шлях від радника голови держкомітету, керівника юридичної служби, керівника бізнес-напрямку до власного тренінгового бізнесу, основною місією якого є розвиток потенціалу людини та бізнесу.

За п'ять років, які я присвятила вже цьому напряму, багато чого досягнуто: я авторка книжки-тренінгу для успішних жінок "РЕВОЛЮЦІЯ-ЕВОЛЮЦІЯ ГРИ", популярна авторка Forbs Woman та інших розвиваючих інтернет- і друкованих видань, експертка й коуч героїв телевізійних проєктів, авторка, розробниця й лекторка коучингових програм особистої та бізнес-ефективності, з управлінського консультування та організаційного розвитку. Мої клієнти приходять до мене з різних країн, практично з усього світу. Мене регулярно запрошують на міжнародні конференції та саміти як доповідача з тематики коучингу, особистої та бізнес ефективності. Також я є меценатом міжнародного кінофестивалю INDEPENDENT STAR.

Моя місія: "Служити людям прикладом розуміння того, що з вірою і любов'ю, знанням і наполегливістю ми можемо досягти того, що більшість із нас вважають недосяжною мрією."

Контакти
E-mail: [email protected]