Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.02.2012 10:26

Вимоги податкової обґрунтувати джерело доходів

Керуючий партнер групи компаній MGI PSP Audit

Останнім часом у податкової з’явилось нове захоплення. Відстежувати факти придбання фізичними особами матеріальних цінностей, зокрема, для особистого користування, на суттєві суми, і після чого вимагати пояснення, про джерела походження їх коштів. Якщо фіз

 

Останнім часом у податкової з’явилось нове захоплення. Відстежувати факти придбання фізичними особами матеріальних цінностей, зокрема, для особистого користування, на суттєві суми, і після чого вимагати пояснення, про джерела походження їх коштів. Якщо фізична особа довести джерело походження коштів звітністю не може, то відбувається нарахування податку на доходи фізичних осіб із сум витрат фізичної особи. Нарешті щодо цих дій, які не відповідають жодним нормам чинного законодавства, з’явилась офіційна позиція Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики викладена в Листі від 05.12.2011 р. № 04-39/12-1288 . Сподіваюсь, допоможе у відстоюванні своїх прав!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]