Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.05.2014 09:23

Нікчемний бюлетень – нікчемне право

Очевидно «нікчемне право» – є основою сучасного державного управління.

141469_700.jpg

Коли у підприємця-платника примусово знімають податковий кредит, він відчуває потенційні втрати для свого бізнесу.

Коли у виборця віднімають право на вільний вибір – він може про це не дізнатись.

Коли у кандидата в депутати відбирають право балотуватись – він іде до суду.

Коли суд відновлює право кандидата, а комісія рішення суд не виконує – то є злочин.

Коли про це говорять в голос – ЗМІ мовчать, бо є політична недоцільність.

Коли це все бачить народ, а особливо молодь, поняття «правова держава» для нас - нікчемне.

 

Ми маємо відчуття патріотизму. Ми любимо свою державу. Ми прагнемо змінювати життя народу на краще. Для цього ми згуртувались і почали діяти разом з політичною партією, яка не заплямувала себе в «боях за місця», не є політичним «проектом бізнесу», а є патріотично налаштованою спільнотою. Ми приймали участь у виборах до Київради для того, щоб свої прагнення реалізовувати в політичному житті країни. І хто знав, що професійні юристи знову зустрінуться з «нікчемою», тільки в новому її прояві. Очевидно «нікчемне право» – є основою сучасного державного управління.

Детально про:

Патріотична партія України висунула свій список кандидатів на виборах до Київради. Київська міська виборча комісія 01 травня підтвердила повноту та правомочність всіх поданих документів, винесла відповідну постанову і видала ВСІМ кандидатам посвідчення. І ось, випадково, 19 травня представники партії дізнаються про виключення другого номеру із списку партії. В комісії розуміють свою помилку, але замість її виправлення вирішують пограти «правом» чи «ПРАВОМ СИЛИ»,  здивовано повідомляють, що начебто були якісь порушення у другого номера і ВИГОТОВЛЮЮТЬ, на місці, 19 травня нову постанову, лише номер новий взяти нема де, тому залишають старий, тільки ставлять /1 (старий трюк бюрократів та корупціонерів).    

Звичайно адміністративний суд «дружить з головою»  і вказує Комісії - НЕ ГРАЙ ПРОТИ ПРАВДИ!

І постановляє:ВІДНОВИТИ КАНДИДАТА, НЕЗАКОННУ ПОСТАНОВУ СКАСУВАТИ, БЮЛЕТЕНІ ПЕРЕДРУКУВАТИ!  

І все б було добре, але УДАРно працюючи, Комісія і не планувала відновлювати право, а навіщо? СИЛА Є, а значить СВОЯ ПРАВДА.

І ось 25 травня, у свій день народження, кандидат під номером два у списку до Київради від Патріотичної партії України себе не бачить. В одній руці рішення суду, яке набуло законної сили, а в іншій бюлетень, мовою права, «НІКЧЕМНИЙ».

І заяви до прокуратури та МВС подано, і до ЗМІ інформація одразу передана, АЛЕ…

Знову ПРАВО підміняє ПОЛІТИЧНА ДОЦІЛЬНІСТЬ. ЗМІ мовчать, «бо знову є установка, що ВИБОРИ законні».

І суть не в тому, що Патріотична партія України лише починає діяти, і її голос, поки що не такий моцний.  Суть в ПРАВДІ, а ЖИТИ ПО-НОВОМУ – це значить, що ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ.

П.с.

Для того хто сумнівався.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]