Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.09.2018 15:09

Сезон полювання на UA

Політичний консультант. СЕО "Агентства політичного консалтингу Involve"

Ким бути, щоб вижити?

  • Перезавантаження системи винищення та залякування всіх і всього україноорієнтовного, що створювалась ще за часів панування донецьких перейшло в активну фазу. Привід був завжди, але майбутні президентські з іскор зібрали полум’я.

Легка хронологія абсурду від #уряд_Гройсмана:

Пів сотні активних проукраїнських патріотів зазнали жорстоких спланованих нападів з ножовими, вогнепальними та травматичними пораненнями за останній рік. Нуль розкритих справ.

Український суд відпускає на волю Топаза, сєпара, що відверто вбивав людей і давав команду вбивати іншим. Про ласкаву волю Труханова, Апухтіна і довжелезний перелік інших ми всі з‘їли і навідь забули.

Українські добровольчі формування і їх бійці змішані з лайном. Паркетні генерали ЗСУ цитують один одного, про міфічність існування тих, хто по факту звільняв міста.

Іноземний найомник-бандит Лусваргі, зміг обіграти правову систему і стати звичайним мешканцем столиці. Зараз перебуває в СІЗО завдяки активістам і коментує це так - «мені тут безпечніше».

Іноземні добровольці, що воюють за Українську державу 4 рік - поза правовим полем та видаються з ескортом в РФ, прямо до рук ворога.

Хвилююсь зараз за російського добровольця і відомого актора Анатолія Пашиніна. В мережі з’явилось відео, де він закликав людей вийти 2 жовтня під Верховну Раду на підтримку іноземних добровольців. В цей день ВР має поставити на голосування закон 3433. Боюсь, щоб не сталось так, як із Валерієм Ананьєвим. Добровольця затримали прямо в приміщенні бібліотеки перед презентацією власної книги про війну на Сході України. 

Чого очікувати далі? Чи будемо ми знову знімати з боєм триколори з адмінбудівель? Невідомо. Але цілком ймовірно, якщо в Україні найближчим часом не відбудеться загального об‘єднання активістів та добровольців в один єдиний рух. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]